Alle Nieuws

Het is tijd om de grote stap te zetten en een huiseigenaar te worden… in Tamriel

door UC52
02-03-2017 16:15
Geen reacties

Vandaag ontvangen PS4- en Xbox One-spelers van The Elder Scrolls Online in de eerste grote DLC van 2017 – Homestead¬ – een gratis update die hen toelaat om appartementen, huizen, kastelen – en zelfs een eiland – te kopen in Tamriel. Verkrijgbaar met zowel in-game Gold als in de Crown Store kunnen huizen worden gepersonaliseerd met meer dan 2000 decoratie-items, inclusief meubelen, boeken, tonnen en veel meer. 

Hopen huizen – Eerste gratis!
Homestead komt er met bijna 40 huizen om uit te kiezen, elk in de stijl van één van de 10 speelbare rassen. Iedereen die graag z’n eigen stekje heeft in Tamriel, kan de eerste gratis krijgen via een tutorial quest. Eenmaal de introductie doorlopen, kunnen spelers verder met meerdere huizen van verschillende groottes die kunnen gedeeld worden met al hun in-game personages.The Elder Scrolls Online: Morrowind verschijnt wereldwijd op PC, Xbox One en PlayStation 4 op 6 juni 2017.

 

Trailer Eerste Gameplay-Trailer

Niet het huis van je vriend
Een huis bezitten is slechts het begin van Homestead – het is niet echt een thuis voor je het gaat decoreren. Spelers kunnen hun nieuwe residenties werkelijk uniek maken door meer dan 2000 items aan te schaffen en te plaatsen met de nieuwe Housing Editor. Meubelen en andere decoratie zijn beschikbaar via in-game verkopers en de Crown Store, maar spelers kunnen ook zelf gaan ontwerpen met hun bestaande crafting skills. Beschikbare decoratie bestaat zowel uit voorwerpen als tafels, stoelen, kisten, bedden, bars, banken als uit decoratievoorwerpen zoals boeken, voeding, tonnen, schilderijen, lampen, planten, bomen en meer. Op zoek naar meer praktische voorwerpen? Spelers kunnen in hun huis ook items plaatsen zoals gevechtspoppen, werktafels en hulpjes.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  The Elder Scrolls Online

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden