Alle Nieuws

Call of Duty World League Paris Open is gewonnen door OpTic Gaming

door Eszy
22-02-2017 12:45
Geen reacties

Meer dan 70 topteams van over de hele wereld strijden van 17 – 19 februari om de hoogste eer en een prijzenpot van ~ € 90.000,-

21 februari 2017 – De 2017 Championship van de Call of Duty World League (CWL), gepresenteerd door PlayStation4, is een stuk dichterbij nu voor OpTic Gaming door het winnen van de Paris open afgelopen weekend. FaZe Clan, Rise Nation en Infused completeerden de top vier aan het eind van de driedaagse, intense competitie van het CWL Paris Open, gehost door ESWC. Aan het eind van de competitie was OpTic de grote winnaar en zijn ze een stap dichter gekomen bij een plaatsje in de allereerste CWL Global Pro League, die begint in april.

 

Tijdens het weekend namen zesentwintig getalenteerde teams het tegen elkaar op. Aan het eind van de strijd zagen Call of Duty-fans in een volgepakt Paris Expo Porte de Versailles hoe de teamleden van OpTic zegevierden en tot kampioen werden gekroond. Daarmee verdienden ze felbegeerde CWL Pro Points en verbeterden ze hun positie voor kwalificatie voor de CWL Global Pro League.

De CWL LAN-actie wordt volgende maand vervolgd tijdens de CWL Dallas Open, gehost door MLG. Teams uit Noord-Amerika, Europa en APAC zullen daar strijden om de prijzenpot van ruim ~ € 190.000,-. Dit is het laatste LAN-event ter kwalificatie voor Stage 1 van de CWL Global Pro League, die deze lente plaatsvindt. Om in aanmerking te komen voor de CWL Global Pro League, moeten teams zich registreren voor de CWL Dallas Open.

Dit is de einduitslag van de CWL Paris Open, gehost door ESWC:

1e – OpTic Gaming 
2e – FaZe Clan 
3e – Rise Nation 
4e – Infused 
5e/6e – Epsilon 
5e/6e – Splyce

 

 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Black Ops 3 (III)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden