Alle Nieuws

Enorme gratis uitbreiding voor Total War: Warhammer, volgende week beschikbaar!

door UC52
22-02-2017 10:34
Geen reacties

De award-winnende Total War: WARHAMMER, krijgt een nieuwe speelbare Race volgende week met de komst van Bretonnia op 28 februari. Gratis voor alle spelers die in het bezit zijn van Total War: Warhammer. De Bretonnia Race Pack DLC voegt 3 nieuwe speelbare legendarische Lords, nieuwe eenheden en unieke opties. De uitbreiding is goed voor honderden uren aan nieuwe gameplay.
 

De laatste in de lange lijn van gratis uitbreidingen die zijn aangeboden. De edele ridders en de uitbesteedbare boeren van het feodale Bretonnia zullen het grootste inhoud vertegenwoordigen van de gratis uitbreiding. Ook zal deze uitbreiding de start van de 'Old World Edition' markeren. Deze nieuwste versie van het spel is de perfecte om te beginnen met het Total War: WARHAMMER avontuur, en  zal omvatten de nieuwe Bretonnia uitbreiding en een exclusieve novelle door Total War schrijver, Andy Hall.  
Total War Access leden kunnen ook een eerder aan de slag met de Bretonnia uitbreiding. Hiervoor moet je op je account inloggen op 27 feburari, zodat je de uitbreiding 24 uur eerder kan ontgrendelen.
 

 

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Total War Warhammer

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden