Alle Nieuws

De lang verwachte Call of Duty World League komt naar Parijs met CWL Paris Open

door Eszy
18-02-2017 22:29
Geen reacties

Meer dan 70 topteams van over de hele wereld strijden van 17 – 19 februari om de hoogste eer en een prijzenpot van ~ € 90.000,-

17 februari 2017 – Het tot nu toe meest spectaculaire seizoen van de Call of Duty World League 2017, gepresenteerd door PlayStation4, vervolgt in Parijs. Meer dan 70 topteams uit Europa en Noord-Amerika strijden daar voor hun deel van de prijzenpot van omgerekend € 90.000,- en om een stapje dichter te komen bij het CWL Championship. Vanaf vandaag strijden de allerbeste Call of Duty-spelers tegen elkaar tijdens de CWL Paris Open, gehost door ESWC, die plaatsvindt van 17 – 19 februari in de Paris Expo Porte de Versailles.

Het seizoen van 2017 is reeds in volle gang: het CWL Paris Open volgt op competities die al werden gehouden in Las Vegas, Londen en Atlanta, waar getalenteerde teams de lat steeds hoger legden voor toegang tot het CWL Championship in augustus van dit jaar. De winnaars van de vorige drie evenementen, Rise Nation, Orbit en eUnited, zijn ook in Parijs weer van de partij, vastberaden om als eerste team in de competitieve geschiedenis van Call of Duty twee grote weekendevenementen in dezelfde reeks te winnen.

Als deel van de ‘Road to the Champs’ kunnen spelers strijden voor felbegeerde CWL Pro Points, zowel online via GameBattles als tijdens live-evenementen over de hele wereld. Daarnaast worden topteams uit Noord-Amerika, Europa en APAC uitgenodigd om deel te nemen aan de allereerste CWL Global Pro League, die begint in april, met een totale prijzenpot van omgerekend ruim 1,3 miljoen euro.

Gerelateerde Nieuws

Vergelijk prijzen  Call of Duty Black Ops 3 (III)

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden