Alle Nieuws

Fallout Shelter Nu verkrijgbaar voor Xbox One en Windows 10 via Xbox Play Anywhere

door UC52
08-02-2017 12:55
Geen reacties

8 februari  -  Bethesda Game Studios, de prijswinnende ontwikkelaar van Fallout 4 en Skyrim Special Edition brengt voor Fallout 4 een uitbreiding uit met Fallout Shelter. Plaatst het Overseers in controle van hun eigen Vault en laat het je een eigen leger van Dwellers bouwen op Xbox One en Windows 10. Fallout Shelter is nu verkrijgbaar als Xbox Play Anywhere-titel via een gratis download in de Xbox Store of Windows Store.
 
Spelers kunnen hun vooruitgang behouden op zowel Xbox One als Windows 10 dankzij Xbox Play Anywhere. Dit betekent dat spelers eenvoudig kunnen wisselen tussen beide platformen en verder kunnen spelen waar ze gebleven waren, inclusief al hun opgeslagen data en achievements. De game werd ook volledig aangepast om te werken met de Xbox One-controller, zo kunnen spelers het Vault-leven groter en beter ervaren, rechtstreeks op hun televisie.
 
Over Fallout Shelter
Fallout Shelter laat spelers de rol van Overseer op zich nemen om hun eigen Vault te bouwen, Dwellers te beheren en avonturen te beleven doorheen het iconische Wasteland van Fallout. Sinds de originele lancering in 2015 werd de game steeds uitgebreid en werden nieuwe functies toegevoegd, inclusief Crafting, slopen, huisdieren, extra kamers, iconische Fallout 4-personages en speciale Dweller-aanpassingsmogelijkheden. Het steeds groeiende Quest-systeem laat Overseers toe om Dwellers uit te sturen in verlaten woningen van het Wasteland, in Vaults om te ontcijferen en in mysterieuze grotten om legendarische loot te ontdekken en het op te nemen tegen vijanden zoals Radscorpions, Ghouls en krachtige bazen.
 
Spelers kunnen Fallout Shelter vandaag downloaden voor Xbox One en Windows 10 in de Xbox Store of de Windows Store.
 

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.

GameIN-App

Mis nooit een aanbieding / deal. Download onze GameIN-App.

GameIN Nieuws

Volg ons op onze socials voor de laatste nieuws in de game wereld.

Onze Nieuwsbrief

Aanmelden voor onze digitale E-Nieuwsbrief? Klik hieronder op 'Aanmelden' en je bent op de hoogte van alle nieuws.
Aanmelden