vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 16-02-2023
vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 16-02-2023
Trailer Whisper - Een Onverwachte Ontmoeting


Whisper - Een Onverwachte Ontmoeting Product Beschrijving

In de officiƫle game gebaseerd op de film 'Stormwind 4', ervaar het verhaal van Ari terwijl ze aankomt in het Alpengebied en snel bevriend raakt met Stormwind. Samen gaan ze op spannende avonturen en ontdekken ze de ware betekenis van vriendschap!

Na een brand te hebben overleefd is Stormwind onrustig en zelfs Mika kan hem niet helpen. Pas wanneer het dappere meisje Ari onverwachts aankomt op het prachtige landgoed Kaltenbach, lukt het Stormwind om te kalmeren door bevriend te raken met Ari.

Hoewel Ari geen eerdere ervaring heeft met paardrijden, kan ze zonder problemen Stormwind berijden. Zal Mika het vertrouwen terugkrijgen om weer op Stormwind te rijden? En hoe zit het met de legende van de paardenkrijger waar meneer Kaan het steeds over heeft?

Je hebt meer nodig dan enkel te kunnen paardrijden, je moet ook bedreven zijn in het hanteren van een boog. Ontdek hoe je met een pijl en boog schiet en krijg boogschieten onder de knie te voet en zelfs te paard!

Ontdek 15 missies waarin Ari's band met Stormwind zal groeien terwijl je onderweg veel interessante karakters ontmoet. Verken het adembenemende Alpengebied en ontdek alle geheime locaties en extra verhalen.

- Ervaar de onverwachte vriendschap tussen Stormwind en Ari
- Ontdek het prachtige landgoed Kaltenbach met zijn vele geheimen, te paard of te voet
- Stel jouw vaardigheden met pijl en boog op de proef
- Volledig Nederlands ondertiteld

 

Let op: Deze game werd eerder uitgebracht onder de naam Whisper: De komst van Ari

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Mindscape
Releasedatum
16-02-2023
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.