vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 17-02-2023
vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 17-02-2023
Trailer Wild Hearts


Wild Hearts Product Beschrijving

Leer alles over oude tech om op reuzenbeesten te jagen. WILD HEARTS is een unieke variatie op het jachtgenre waarin oude tech je een kans geeft tegen angstaanjagende beesten met de woeste kracht van de natuur zelf. Jaag alleen of met vrienden in coöp op deze monsters.
Niemand weet nog waarom de Kemono hun rooftocht door het eens zo welvarende Azuma zijn begonnen. Gedreven door wanhoop gebruiken deze gigantische beesten de kracht van de oernatuur op de meest destructieve wijze. Even leek het erop dat niemand het tegen hun overweldigende macht kon opnemen.

Maar er komt hoop in de vorm van een geduchte jager met dodelijke wapens en een oude technologie die het tij van de strijd kan keren: Karakuri.
WILD HEARTS, ontwikkeld door Omega Force, de Japanse studio achter de DYNASTY WARRIORS-franchise, neemt je mee op een avontuur in een fantasiewereld die is geïnspireerd door het feodale Japan. De jacht begint op 17 februari 2023.

JAAG OP GIGANTISCHE NATUURBEESTENOverleef hun aanvallen, leer van hun gedrag en combineer je Karakuri en wapens om korte metten met deze monsters te maken.

CREËER JE EIGEN JACHTTERREIN
Jij bent de enige in Azuma die de Karakuri-technologie kan gebruiken. Met deze oude technologie kun je de omgeving transformeren naar creatieve jachtgebieden die ideaal zijn om de gigantische Kemono uit te schakelen.

JAAG SAMEN OF IN JE EENTJE
In WILD HEARTS kun je de Kemono alleen bestrijden of samen met maximaal twee vrienden (of andere spelers) op je prooi jagen.

BEREID JE VOOR OM TE JAGEN, JAAG OM JE VOOR TE BEREIDEN
Hoe meer je jaagt, hoe meer vooruitgang je boekt. Creëer je personage, verzamel daarna materiaal op elke jacht en bouw een reeks pantsers en wapens om nog grotere beesten neer te halen.

VERKEN EEN FANTASIEVERSIE VAN HET MIDDELEEUWSE JAPAN
Speel in vier seizoensgebonden jachtgebieden: elke regio heeft zijn eigen prachtige landschappen en gevaren.


Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Electronic Arts
Developer
Koei Tecmo Games
Releasedatum
17-02-2023
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.