Trailer Last Days of Lazarus


Last Days of Lazarus Product Beschrijving

Het schokkende verhaal van een gebroken gezin:
Last Days of Lazarus, dat zich afspeelt in een post-Sovjet Oost-Europa, vertelt het verhaal van een onrustige man, lang vervreemd, die na de dood van zijn moeder terugkeert naar zijn ouderlijk huis om wat tijd door te brengen met zijn zus Lyudmila. Maar terwijl het land om hem heen uit elkaar lijkt te vallen, doet de werkelijkheid dat ook, met een reeks onverklaarbare gebeurtenissen die hem ertoe brengen meer te weten te komen over het verontrustende verleden van zijn familie.

Het bovennatuurlijke loopt over in een postcommunistische nachtmerrie:
Last Days of Lazarus is een first-person avonturengame met een sterk verhaal en rijke beelden, geïnspireerd op het post-Sovjettijdperk met een gotische sfeer en bovennatuurlijke elementen. Terwijl het verhaal zich ontrafelt, ontmoet je dubieuze personages wiens corrupte versie van de waarheid je nodig hebt om te navigeren. Met een moeilijk verleden zul je niet alleen worstelen met het oplossen van de mysteries die je zijn opgelegd, maar ook met het levend houden van elke sprankje hoop op redding.

Invloeden en overtuigingen uit het echte leven:
Geïnspireerd door de geschiedenis en locaties van ons land, vertelt Last Days of Lazarus een verhaal vol bovennatuurlijke elementen van lokaal geloof, gebaseerd op communistische en postcommunistische strijd. Kunnen familiebanden in een zieke samenleving waarin iedereen alleen om zichzelf en hun voortbestaan geeft nog worden gehandhaafd en gekoesterd? En met zoveel propaganda en bijgeloof, is nuchter denken nog te bereiken?

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Horror
Publisher
Perpetual FX Creative
Releasedatum
28-11-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.