Trailer Crimson Spires


Crimson Spires Product Beschrijving

Kruip in de huid van sheriff Erika Wright terwijl een onderzoek haar naar het kleine mijnstadje Bataille brengt, waar ze plotseling in de val wordt gelokt door een ring van dodelijke, gloeiende torens die de gemeenschap omringen. Hier ontmoet ze bewoners van een ontwapenend ras, van extreme complottheoretici tot rijke vampiers en een seriemoordenaar. Begeleid Erika's beslissingen terwijl ze ongemakkelijke allianties aangaat en liefde vindt door middel van partnerschap. Temidden van de verschrikkingen waarmee Bataille wordt geconfronteerd, kan romantiek bloeien met de weinige mensen die Erika misschien kan vertrouwen. Elke mogelijke relatie onthult waardevolle geheimen over de torens en hun omringende mysterie.

Door een griezelige sfeer te combineren met romantiek en bovennatuurlijk mysterie, presenteert Crimson Spiers zijn verhaal in otome-stijl met een ongewone mate van vrijheid. Langs zijn meerdere verhaalpaden verschuift de ervaring tussen rijke 2D-personagekunst en 3D-verkenning, waardoor je het interieur van gebouwen kunt onderzoeken en je onderdompelt in de stad Bataille.

Bovendien bevat deze bijgewerkte versie van Crimson Spiers New Game Plus-content die ontgrendeld wordt na het voltooien van alle andere verhaalroutes, het verweven van eerdere verhalende threads en het brengen van Erika's verhaal tot een climax die wordt bepaald door de keuze van de speler!

Functies:

- Ontgrendel meerdere romantische paden, elk met een eigen verhaal.
- Dompel jezelf onder in het mysterie door een mix van 2D en 3D visuele stijlen.
- Navigeer vrij door locaties in first-person perspectief.
- Breid de ervaring uit met New Game Plus met toegevoegde verhaalinhoud!
- Hoor belangrijke scènes in het Engels ingesproken door een diverse en getalenteerde cast.
- Geniet van een sfeervolle soundtrack van ontwikkelaar en componist Jenny Gibbons.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Advontuur
Publisher
EastAsiaSoft
Releasedatum
28-11-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.