Trailer Space Marshals Collection


Space Marshals Collection Product Beschrijving

Space Marshals
Space Marshals is een Sci-fi Wild West-avontuur dat zich afspeelt in de ruimte! Deze tactische top-down shooter plaatst je in de schoenen van specialist Burton in zijn jacht op gevaarlijke voortvluchtigen na een rampzalige ontsnapping uit de gevangenis.

Space Marshals 2
Tactische gevechten en stealth-actie in de ruimte.

Het sci-fi avontuur in het wilde westen in de ruimte gaat verder met Space Marshals 2. Deze tactische top-down shooter plaatst je in de schoenen van specialist Burton in zijn strijd tegen de criminele elementen van de melkweg.

Dit is niet zomaar een dual-stick shooter. De nadruk ligt op tactische gevechten en stealth, in plaats van alleen kogels af te vuren, en er is een verhaal!

Space Marshals 3
Sluit je aan bij de rumoerige Space Marshal-crew op hun laatste tegenslag in de ruimte. Trek die laarzen aan, trek je uitrusting aan en maak je klaar om op ruimteboeven te jagen!

Dit is een verhaalgestuurde actiegame met de nadruk op stealth en tactische gevechten. Het zet het eigenzinnige verhaal van de prequels voort, maar je hebt geen voorkennis nodig om van deze te genieten.

- Tactische shooter van bovenaf
- Prachtige stilistische HD-graphics
- Breed scala aan wapens en uitrusting
- Op prestaties gebaseerde missiebeloningen
- Meerdere facties om mee of tegen te vechten - of tegen elkaar op te zetten

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Game Compilaties
Publisher
Kemco
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.