Trailer Police Simulator - Patrol Officers


Police Simulator - Patrol Officers Product Beschrijving

Welkom in Brighton! Treed toe tot het politiekorps van deze fictieve Amerikaanse stad en ervaar het dagelijkse leven van een politieagent. Begin met parkeerboetes en werk jezelf omhoog naar grotere verantwoordelijkheden. Maak deel uit van de gemeenschap van Brighton, leer je wijk kennen en voer het dagelijkse politiewerk uit om de misdaad te bestrijden tijdens je dienst. Wees altijd streng, maar rechtvaardig. Respecteer de wet en krijg meer ervaring door meer buurten, wijken en taken te ontgrendelen.

POLICE SIMULATOR: PATROL OFFICERS heeft een dynamisch verkeerssysteem dat op organische wijze de verkeersstroom en auto-ongelukken creëert, maar ook noodsituaties die zich tijdens je dienst willekeurig kunnen voordoen. Zorg dat je altijd paraat staat om in actie te komen! Betreed de open wereld van Brighton, waar je kunt kiezen in welke buurten je patrouilleert. Patrouilleer in drie unieke wijken met meerdere buurten. Elke buurt heeft zijn eigen sfeer: van de hoogbouw in het centrum tot de historische gebouwen van Brickston. Het intuïtiesysteem stelt je in staat belangrijke aanwijzingen op te pikken bij het verhoren van getuigen en kan je helpen situaties onmiddellijk op te lossen; let dus op alles wat er gezegd en gedaan wordt. Je taken zijn jouw verantwoordelijkheid!

Voortgang maken en nieuwe wijken ontgrendelen biedt ook toegang tot nieuwe taken. Begin met boetes uit te delen, maar sta paraat om ongelukken af te handelen die voor je ogen kunnen plaatsvinden! Er staan je allerlei taken te wachten in deze stad die voortdurend in beweging is. Stop drugdealers in het park, achtervolg graffitispuiters die muren bekladden, houd auto's tegen die te snel rijden met je sirene, en zet zelfs barrières en pionnen op rond verkeersongelukken. Wees overal op voorbereid: van kleine incidenten zoals een auto die een bushalte blokkeert, tot het aanhouden en opsluiten van een verdachte. Je taken zijn jouw verantwoordelijkheid!

POLICE SIMULATOR: PATROL OFFICERS heeft niet alleen een Simulatiemodus voor ervaren spelers die de meest authentieke ervaring willen beleven, maar ook een Casualmodus voor spelers die een meer ontspannen dienst willen hebben in de straten van Brighton.

- Een verkeerssysteem dat op organische wijze files, ongelukken, te hard rijdende voertuigen en andere verkeersovertredingen creëert, zoals door rood rijden en nog veel meer.
- Drie wijken, ieder met verschillende buurten en een eigen unieke sfeer.
- Een verscheidenheid aan taken: van ongelukken, parkeerboetes en noodgevallen tot het opsporen van drugdealers en graffitispuiters.
- Plaats aangehouden verdachten achterin je politieauto en breng ze zelf naar de cel.
- Boek voortgang om wijken, auto's en nieuwe speltypen (Standaard en Open Patrouille) te ontgrendelen.
- Speltypen Casual en Simulatie
- Intuïtiesysteem
- Singleplayer- en multiplayerspeltypen

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Simulatie
Publisher
Astragon
Developer
Aesir Interactive
Releasedatum
07-11-2022
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.