vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 31-12-2022

Various Daylife Product Beschrijving

In het jaar 211 van de keizertijd werd een nieuw continent ontdekt. Verken de laatste hoekjes als een kolonist van Antoecia, terwijl je je leven ten volle leeft in de stad Erebia.

Belangrijkste Kenmerken / Functies :

- Karaktergroei door dagelijks werk
VARIOUS DAYLIFE biedt meer dan 20 functieklassen en meer dan 100 soorten werk om die taken uit te voeren. Omdat je je kracht kunt vergroten door fysieke arbeid of je magie kunt verbeteren met meer mentaal belastende taken, kun je je personage vormen zoals jij dat wilt, afhankelijk van je werkkeuze.

- Overwin kerkers met bekwaam management
Kies welke beperkte rantsoenen, items en kampeerspullen je in je koffers kunt stoppen als je de veiligheid van de stad verlaat om het onbekende tegemoet te treden. Je vecht tegen monsters, slecht weer en voedselbederf aan de verschillende grenzen van Antoecia. Als het moeilijk wordt, ga je dan verder of trek je je terug om een andere dag te verkennen?
Je zult dit soort beslissingen moeten nemen terwijl je een weg baant over het continent, waar nog nooit iemand is geweest.

- Innovatief gevechtssysteem - De drie CHA's
Een draai aan de traditionele baan-en-vaardigheid, turn-based strijd, met een uniek systeem dat sterk afhankelijk is van samenwerking met je bondgenoten. WIJZIG de omstandigheden van je vijanden, bouw een KETTING van aanvallen op en grijp je KANS om zware schade aan te richten!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Role-Playing (RPG)
Publisher
Square Enix
Developer
Square Enix
Releasedatum
31-12-2022
Leeftijd
7+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.