vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 10-11-2022
vanaf
3 prijzen
  • Releasedatum: 10-11-2022
vanaf
4 prijzen
  • Releasedatum: 10-11-2022
Trailer Yum Yum Cookstar


Yum Yum Cookstar Product Beschrijving

Bereid je voor op een gloednieuwe kookervaring met Yum Yum Cookstar, het vervolg op het populaire Cooking Mama: Cookstar. Roer, frituur, hak en bak je een weg door meer dan 70 recepten in een energieke nieuwe kookwedstrijd onder leiding van Chef Yum Yum.

Chef Yum Yum is zowel een culinaire kunstenaar als een fan van eenhoornvoedsel en introduceert creatieve gerechten met vegetarische varianten, waaronder Regenboogwafels, Eenhoorn Smoothies, Sushi Burritos en French Toast Layer Cake. Drie volledig ingesproken juryleden met verschillende persoonlijkheden beoordelen je kookkunsten met komische teksten geschreven door National Lampoon-schrijvers.

Neem het op in tal van spelstanden en vier moeilijkheidsniveaus, een dagelijkse uitdaging en door juryleden georganiseerde Invitational Tournaments met de mogelijkheid om talloze keuken- en apparaataanpassingen vrij te spelen.

Kook op een spannende soundtrack van de bekroonde componist Nile Rogers.


Chef Yum Yum
Eigenzinnige Chef Yum Yum is niet alleen een culinaire kunstenares, maar ook een grote fan van eenhoornvoedsel. Zij is de gastheer van de kookwedstrijd die de speler aanmoedigt en kleurrijke en creatieve gerechten introduceert zoals Regenboogwafels, Eenhoorn Smoothies, Sushi Burritos of French Toast Layer Cake.

De juryleden
De criticus, de excentriekeling en de popster: deze drie zeer verschillende juryleden hebben verschillende voorkeuren op het gebied van eten en zullen je prestaties prijzen of juist vernietigende opmerkingen hebben, afhankelijk van je resultaten. Kun jij indruk op ze maken?

Spelmodi
Ready, Set, GO! Scherp je kookkunsten aan in verschillende speltypen.

Speel nieuwe recepten vrij voor je kookboek in Kooktechnieken. Maak indruk op de jury met heerlijk eten in de Single Recipe Mode. Klaar voor een uitdaging? Doe 3 recepten tegelijk in een marathonsessie in het speltype Combo Tournament. Met Quick Play kun je in een opwelling je favoriete recepten bereiden. Met Food Snap and Share kun je foto's maken van je heerlijke creaties en ze delen met de wereld.

Recepten

Beheers tientallen kooktechnieken en speel meer dan 70 unieke recepten vrij! Maak indruk op de jury met alledaagse lekkernijen of magische eenhoornrecepten zoals Unicorn Hot Chocolate. Geen vleeseter? Geen probleem! Yum Yum Cookstar bevat zowel een vleesversie als een vegetarische variant.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Simulatie
Publisher
Plaion
Releasedatum
10-11-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.