vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 31-03-2023
Trailer Loop8 Summer of Gods


Loop8 Summer of Gods Product Beschrijving

In deze originele coming-of-age-RPG stap je in het leven van Nini, een pas aan de aarde gebonden tiener die in augustus 1983 in het schilderachtige Japanse stadje Ashihara arriveert. Verken de stad, sluit vriendschap met de mensen en neem het op zijn beurt op tegen de Kegai -gebaseerde gevechten waarbij de resultaten afhangen van de relaties die je hebt opgebouwd en de beslissingen die je hebt genomen. Gebruik Nini's speciale verbinding met de goden om de wereld te resetten, waarbij elke lus Nini en zijn bondgenoten de mogelijkheid geeft om de 8e maand steeds opnieuw te beleven totdat ze het goed hebben ... of de Kegai zullen overwinnen.

Met een maand tot de wereld vergaat, hoe ga je elke dag doorbrengen?

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Keuzes die de wereld kunnen veranderen
Het emotiegestuurde AI-systeem van Loop8 reageert op elke actie die je neemt en elke beslissing die je neemt. De emoties en verhalen van personages zullen sterk variëren op basis van je keuzes, waardoor elke playthrough volledig uniek is.

Een prachtige badplaats boordevol mysterie
Ashihara, een nostalgische en prachtig nagemaakte momentopname van het landelijke Japan rond 1983, herbergt een kleurrijke cast van personages, elk met hun eigen geheimen om te ontdekken. Zullen jouw keuzes hen tot betrouwbare bondgenoten maken... of dodelijke vijanden?

Leef een gewoon leven, vecht tegen buitengewone vijanden
Bouw een band op met de inwoners van Ashihara terwijl je de stad beschermt tegen de altijd aanwezige dreiging van de Kegai, en herhaal de cyclus om te ontdekken hoe je dagelijkse acties je gevechten in de onderwereld beïnvloeden, en vice versa.

Herbeleef het verleden om de toekomst te veranderen
Hoewel de deadline voor het uitsterven van de mensheid steeds dichterbij komt, ligt het lot van Ashihara in jouw handen. Keer herhaaldelijk terug naar begin augustus, wijzig je acties en zie hoe ze het tij van het lot over meerdere eindes keren.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Role-Playing (RPG)
Publisher
Marvelous
Releasedatum
31-03-2023
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.