Trailer Let's Build A Zoo


Let's Build A Zoo Product Beschrijving

Het is tijd om een dierentuin te bouwen! Laat je wilde kant zien en creëer je eigen dierenrijk met deze schattige, uitgebreide managementsim. Importeer en kweek zeldzame wezens, huur het juiste personeel in, houd je bezoekers tevreden en regel tal van rare en prachtige evenementen. Probeer dan eens DNA Splicing en naai meer dan 300.000 verschillende soorten dieren aan elkaar, variërend van de majestueuze Giraffephant tot de vredige PandOwl!

- Bouw je eigen dierentuin met meer dan 500 verschillende dieren tot je beschikking, en voeg dan meer dan 300.000 verschillende diercombinaties aan elkaar toe
- Houd je dieren en bezoekers tevreden, met honderden decoraties voor gebouwen, gebladerte, paden en verblijven
- Huur de perfecte medewerkers in om met verschillende levensgebeurtenissen om te gaan
- Beheers alles wat er in je park gebeurt, van wat de dieren eten tot door wat ze gegeten worden...
- Beslis of je je dierentuin eerlijk wilt runnen... of de wet wilt overtreden en het extra geld in je zak wilt houden

Met Let's Build a Zoo kun je een verscheidenheid aan dieren uit andere dierentuinen over de hele wereld importeren! Kweek je dieren en sticht families om je dieren in het wild uit te breiden en je verblijven te vullen. Maar als dat niet bij je past... kun je in plaats daarvan ook dieren maken! Met DNA-splitsing aan je vingertoppen heb je de kracht om meer dan 300.000 verschillende soorten dieren aan elkaar te binden, terwijl je wangedrochten en eigenaardigheden creëert! Ooit afgevraagd hoe een ChicKaka eruit zou zien? Nu kun je erachter komen!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Simulatie
Publisher
Atlus
Releasedatum
30-09-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.