vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 03-11-2022
vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 03-11-2022
vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 03-11-2022

Garfield Lasagna Party Product Beschrijving

Je bent uitgenodigd door Garfield, Odie, Arlene en Nermal's voor hun nieuwe snorrende feest: een enorm Lasagna-feest! En raad eens wat er op het menu staat? Een dynamisch gezelschapsspel vol gekke (en smakelijke!) minigames: pizza-uitdaging voor het snijden van vierkanten, sneeuwballenwerpwedstrijd, hindernisrace en meer!

Wees klaar om je best te doen om vooruit te komen: win de meeste minigames, roep al je geluk op bij het gooien van de dobbelstenen en gebruik speciale items om op het beste moment je zin te krijgen!

Met wie je ook kiest, of je nu van lasagne houdt of niet, Garfield Lasagna Party is HET spel om te genieten van een geweldige smakelijke tijd met vrienden en familie, in het gezelschap van je favoriete personages!

Spelkenmerken:

- 30+ minigames in beroemde Garfield-omgevingen zoals Jon's huis, de pizzeria of de dierenkliniek van Dr. Liz
- Speel als een van de 4 iconische personages uit de iconische strip van Jim Davis: Garfield, Nermal, Arlene & Odie!
- Maximaal 4 spelers lokaal! Geniet van een klassieke bordspelervaring met de Lasagna Race-modus, oefen je favoriete minigames zonder de bordspelmechanica met de Lasagna Challenge-modus of zet een toernooi op om snel te spelen met een vooraf gedefinieerd aantal minigames met de Lasagna World Tour-modus!
- Plezier voor iedereen, of je nu van gezelschapsspelletjes, lasagne, lachen houdt of gewoon een gezellige tijd hebt met vrienden en familie.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Minigames en Party
Publisher
Microids
Releasedatum
03-11-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.