Trailer Construction Simulator


Construction Simulator Product Beschrijving

Construction Simulator is terug - groter en beter dan ooit! Ga weer aan het werk met een wagenpark waarvan de omvang je van je sokken zal blazen. Naast merken als Caterpillar, CASE en BELL die al bekend zijn met de Construction Simulator-serie, kun je achter het stuur kruipen van nieuwe gelicentieerde machines van partners als DAF en Doosan - meer dan 70 in totaal.

Bouw naar hartenlust op twee kaarten, geïnspireerd op landschappen in de VS en Duitsland. Meer dan 90 spannende taken wachten om te worden voltooid in beide kaarten gecombineerd, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken! Elke kaart heeft zijn eigen campagne waarmee je eigenaar wordt van je eigen bouwbedrijf. Als je helemaal opnieuw begint, geholpen door je mentor Hape, krijg je grotere en interessantere banen om je bedrijf te laten groeien en je vloot uit te breiden. Je ontmoet ook verschillende klanten die je zullen uitdagen. Taken zoals het renoveren van het havengebied om meer toeristen aan te trekken of het helpen herstellen van de worstelende binnenstad vragen al je vaardigheden.

Op de Europese kaart, geïnspireerd op de idyllische steden van Zuidwest-Duitsland, vind je glooiende heuvels en prachtige rivieroevers. In Friedenberg is het jouw missie om tijdens de campagne te helpen bij het ontwerpen van oplossingen voor hernieuwbare energie en het verbeteren van de infrastructuur van de stad. Afgezien van deze grotere taken, krijg je verschillende taken om elk beetje apparatuur dat je verdient uit te testen. Wees trots op je prestaties terwijl je door de stad rijdt! Natuurlijk kunnen spelers uitkijken naar bekende merken en machines uit eerdere delen van de franchise. Al deze officieel gelicentieerde partners worden geleverd met bekende machines en nieuwe - sportieve verbeterde looks: Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still en de Wirtgen Groep.

Functies:

- Meer dan 70 machines, voertuigen, vrachtwagens, aanbouwdelen
- Twee enorme kaarten gebaseerd op de VS en Duitsland
- Elk van de twee kaarten heeft zijn eigen campagne
- Daag jezelf uit met meer dan 90 contracten
- 11 nieuwe licentiepartners, in totaal 25 officieel gelicentieerde partners
- Online multiplayer met maximaal vier spelers

De Day One-editie van Construction Simulator bevat extra ontwerpen voor uw persoonlijke beschermingsmiddelen: pas uw helmen aan met 9 verschillende ontwerpen en kies uit een selectie gehoorbescherming en brillen! Daarnaast kun je een gestroomlijnde nieuwe sportwagen kiezen om over de twee enorme wereldkaarten te rijden en een bobblehead van je goede vriend Hape te vinden op de dashboards van geselecteerde voertuigen.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Simulatie
Publisher
Nighthawk
Releasedatum
19-09-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.