Trailer Resident Evil Village - Download


Resident Evil Village - Download Product Beschrijving

Dit is Resident Evil: Village. Ervaar survival-horror als nooit tevoren in Resident Evil Village, het achtste deel in de genre bepalende Resident Evil-franchise.

Een paar jaar na de gruwelijke gebeurtenissen in het veelgeprezen Resident Evil 7 Biohazard, brengt de geheel nieuwe verhaallijn Ethan Winters naar een afgelegen, met sneeuw bedekt dorp, met een diverse cast van angstaanjagende vijanden. Na een verwoestende ontmoeting met Chris Redfield, de held uit de Resident Evil-serie, achtervolgt Ethan hem op zoek naar antwoorden, maar belandt hij in een geheel nieuwe nachtmerrie. Moderne consoletechnologie gecombineerd met Capcom's gepatenteerde RE Engine zorgen voor een beklijvende ervaring die bloedstollende actie combineert met de kenmerkende survival horror-gameplay die synoniem is aan de Resident Evil-serie.

Belangrijkste Kenmerken

 • Een nieuw hoofdstuk in de Resident Evil-verhaallijn Dit achtste deel in de Resident Evil-serie zet het verhaal voort van het veelgeprezen Resident Evil 7 biohazard. Met de terugkeer van populaire functies en de introductie van nieuwe elementen is survivalhorror nog nooit zo intens geweest.
 • Nieuwste consoletechnologie De RE Engine gecombineerd met nieuwe technologie├źn die beschikbaar zijn via PlayStation 5 en Xbox Series X | S levert hyper-gedetailleerde graphics, geavanceerde meeslepende audio en weinig tot geen laadtijden, waardoor het schimmige dorp en zijn bewoners in eerste-persoonsperspectief tot leven komen.
 • Klassieke Resident Evil functies Fans herkennen wellicht nieuwe dingen in Resident Evil Village die verwijzen naar eerdere Resident Evil-games, waaronder een handelaar genaamd "The Duke", waarbij spelers items kunnen kopen en verkopen, recepten kunnen kopen om verbruiksartikelen te maken en wapens kunnen aanpassen.
 • Bekende gezichten en nieuwe vijanden Chris Redfield uit de Resident Evil-serie keert terug onder een sluier van schijnbaar sinistere motieven. Ethan zal ook een groot aantal nieuwe tegenstanders tegenkomen die in het raadselachtige dorp wonen, allemaal met hun eigen kenmerkende manieren van aanvallen.
 • Evolutie van gevechten Naast het aanvallen van vijanden, kan Ethan nu ook inkomende aanvallen afblokken, of vijanden wegschoppen om tijd te winnen en na te denken over zijn volgende zet, waardoor spelers strategischer moeten bepalen wat de beste aanpak is om de vele uitdagingen die voor hen liggen, te overleven.
 • 25-jarig jubileum Als dank aan de fans geeft Resident Evil Village toegang tot een gratis multiplayer-ervaring met de titel Resident Evil Re: Verse, die naar PlayStation 4 en Xbox One komt. Een all-star cast van favoriete Resident Evil-personages strijden tegen elkaar in deathmatch-gevechten voor vier tot zes spelers op iconische locaties uit de reeks.

Upgrade: PS4 -> PS5
Upgrade naar de PlayStation 5-versie: de Blu-ray Disc van de PlayStation 4-versie van Resident Evil VIIIage moet in een PlayStation 5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Resident Evil VIIIage voor PlayStation 5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is.

Hiervoor zijn een PlayStation 5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation  Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.


De Collectort's Edition bevat:

 • Collector's box verpakking
  Resident Evil: Village in een steelbook verpakking
 • Art print - A4 gloss print
 • Cloth map - B2 formaat
 • Chris Redfield figure
 • Art book
 • Collector's box verpakking
 • Trauma pack - DLC

 1. Samurai Edge - AW Model-01
 2. Resident Evil 7 - Found Footage Filter
 3. Resident Evil 7 - Tape Recorder Save Point
 4. Saferoom Music - ''Go Tell Aunt Rhody''
 5. Mr. Everywhere - Weapon Charm
 6. Unlock - ''Village of Shadows'' Difficulty
 7. The Tragedy of Ethan Winters Artwork


Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Horror, Shooter
Publisher
Capcom
Developer
Capcom
Releasedatum
07-05-2021
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.