vanaf
6 prijzen
  • Releasedatum: 22-11-2022
vanaf
5 prijzen
  • Releasedatum: 22-11-2022
vanaf
8 prijzen
  • Releasedatum: 22-11-2022
Trailer Just Dance 2023


Gerelateerd Nieuws

Just Dance 2023 Product Beschrijving

Welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance® 2023 Edition! Nu met online multiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en speltypen*: geniet het hele jaar door van een eindeloos dansfeest!


Belangrijkste Kenmerken / Functies :

- Online multiplayer: Speel Just Dance met wie je wilt, waar ze ook zijn, met deze gloednieuwe functie! Nodig tot wel vijf spelers uit om mee te dansen en ontdek wie de beste moves heeft.

- Nieuwe gebruikersinterface: Stop met zoeken en begin met dansen met deze nieuwe, bijgewerkte en intuïtieve gebruikersinterface. Alles ligt binnen handbereik: afspeellijsten, speltypen en nummers!

- Gepersonaliseerde ervaringen: Ontgrendel op maat gemaakte sessies en nummers, speciaal voor jouw voorkeuren en gewoontes. Daarnaast houdt Just Dance je voortgang en je scores bij, zodat je je skills aan iedereen kunt laten zien!


Just Dance 2023 is hét dansspel dat het hele jaar door vernieuwend is!*Extra content wordt doorlopend beschikbaar gesteld voor een beperkte tijd gedurende de 12 maanden na de release van de game. Downloaden en snelle internetverbinding vereist.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Dans
Publisher
Ubisoft
Releasedatum
22-11-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.