Trailer Narita Boy


Narita Boy Product Beschrijving

FLASHBACK NAAR DE jaren 80. DE SCHEPPER, EEN GENIE VAN ZIJN TIJD, MAAKT EEN VIDEOGAME-CONSOLE GENOEMD NARITA ONE MET DE TITEL VAN HET VLAGGENSCHIP EEN SPEL DAT NARITA BOY WORDT GENOEMD.
Narita Boy wordt een enorme hit! Kopie├źn van cartridges vliegen wereldwijd de fysieke schappen uit. Binnen enkele weken is Narita Boy de bestverkochte videogame aller tijden, alom geprezen om zijn powerfantasie waarbij hij het Techno-zwaard hanteert en spelers meeneemt op een reis als geen ander.

Ondertussen verbindt het digitale rijk zich binnen de binaurale code met de realiteit. Hij is teruggekeerd en heeft de herinneringen van The Creator verwijderd. Supervisor-programma, Motherboard en haar agenten hebben het Narita Boy-protocol geactiveerd.

De hengsten komen eraan en het digitale koninkrijk heeft een held nodig.

HET SPEL
Word symfonisch in Narita Boy! Een radicaal actie-avontuur als een legendarische pixelheld gevangen als een echo binnen het digitale koninkrijk. Ontdek de mysteries achter het Techno-zwaard, sluit de zwaarden met de corrupte en besmette hengsten. Red de wereld!

PIXEL PERFECTIONIST
Het lichtende voorbeeld van een perfectionist aan het werk. Ervaar de beelden van een retro-tijdperk tot leven gebracht met handgetekende animaties.

ONTDEK DE MYSTERIEN VAN HET DIGITALE KONINKRIJK
Ga omhoog, omlaag, naar links en naar rechts om de donkerste diepten van de gebroken binaire code te ontdekken in dit oneindige verhaal*.

MAX UIT DE TRICHROMA
Uitgerust met het enige wapen dat de Stallion-dreiging kan verslaan, pak het Techno-zwaard en stort het in de digitale harten van je vijanden. Laat dit rijk niet terugslaan, wees de echte mesloper.

DIEHARD VIJANDEN
Neem het op tegen vijanden die je alleen kunt bedenken vanuit je donkerste koortsdromen!

TOON DIE BOSSES DE BYTES
Neem het op tegen tonnen totaal radicale en geweldige bazen. Word de baas terminator door de dodelijke Crab, DragonBot, Black Rainbow en nog veel meer te overwinnen!

GELUIDEN VAN DE RETRO-GRADE-TIJDEN
Voel hoe frisse golven synth over je heen spoelen terwijl je door het digitale koninkrijk reist. Met kickin' beats die je terug naar de toekomst sturen.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Limited Run
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.