Birushana Rising Flower of Genpei Product Beschrijving

Vijftien jaar na de Heiji-opstand heeft de Heike-clan het toppunt van zijn macht bereikt, terwijl de Genji-clan nog steeds verwoest is door een nederlaag. Diep verborgen in de bergen van Kurama woont Shanao, de jongste overlevende mannelijke erfgenaam van de naam Genji. Shanao herbergt echter een diep geheim dat maar door weinigen bekend is.

De jongste erfgenaam van de naam Genji is geen man. Verscheurd tussen haar plicht om de familienaam Genji eer aan te doen en haar verlangen om een vreedzaam leven te leiden, vertrekt Shanao in de hoop het bolwerk Heike neer te halen en eindelijk vrede in het land te brengen.

Haar avontuur leidt haar naar nieuwe dierbare relaties, maar ook naar iets diepers dan de vete tussen de rivaliserende clans.

Belangrijkste kenmerken:
Het doel van mijn genegenheid - Shanao zal vijf potentiële routes tegenkomen, elk met een genegenheidsniveau - een meter die laat zien hoeveel je bent gevorderd met het personage op basis van de gemaakte keuzes. Als je eenmaal je route hebt bepaald, moet je je genegenheidsniveau behouden om van dichtbij en persoonlijk met iemand in contact te komen...

Mijn vaardigheden testen - Er zijn 3 karaktereigenschappen die Shanao bezit: kracht, kennis en vriendelijkheid. Naarmate je vordert, krijg je keuzes die van invloed zijn op haar karaktervaardigheden. Probeer een gelijk evenwicht te vinden voor alle 3 de vaardigheden. Een te hoge of lage vaardigheid kan een slecht resultaat veroorzaken!

Apple of My Ai - Met het Ai-Catch-systeem kunnen spelers in realtime meten hoe hun keuzes het affectieniveau van een personage en Shanao's personagevaardigheden beïnvloeden! Een zaailing geeft een laag genegenheidsniveau aan, terwijl een bloeiende bloem een veelbelovend genegenheidsniveau vertoont. Het buitenste frame van het scherm verandert ook in 3 kleuren: rood, blauw en groen. Respectievelijk wordt elke kleur geassocieerd met Shanao's karaktervermogen: kracht, kennis en vriendelijkheid. Door je beslissing goed in de gaten te houden, kan Shanao haar ware einde bereiken!

Take Another Stab - Na het voltooien van een hoofdstuk kunnen spelers het opnieuw bezoeken en de affectieniveaus en personagevaardigheden manipuleren - de twee belangrijkste maatregelen die de voortgang van een route bepalen. Als je het gevoel hebt dat Shanao het verkeerde pad opgaat, speel dan het hoofdstuk opnieuw af en ga weer op het goede spoor!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Visual Novel
Publisher
Idea Factory
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.