vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 31-08-2022
Trailer Azure Striker Gunvolt 3


Azure Striker Gunvolt 3 Product Beschrijving

In de nabije toekomst werd de mensheid wakker met een nieuwe kracht die bekend staat als 'Septima'. Mensen met deze macht werden bekend als 'adepten' en namen gestaag toe in aantal toen nieuwe adepten werden geboren. Een organisatie van deze adepten, 'Eden', probeerde hun suprematie over de wereld veilig te stellen, maar hun ambities eindigden in de handen van Gunvolt. Aan het einde van de talloze veldslagen merkte Gunvolt echter dat hij tegen zijn wil evolueerde naar een nieuwe macht voorbij Septimas.

Shadow Yakumo, een geheimzinnige zusterorganisatie van de Sumeragi Group, kreeg uiteindelijk lucht van de geboorte van deze macht van het volgende niveau. Shadow Yakumo beval vervolgens hun strijdpriesteres Kirin om het ontwaken van Gunvolt te stoppen door hem te verzegelen met haar Septima, Radiant Fetters.

"...Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor wat er gaat gebeuren."

Belangrijkste Kenmerken :

- Het spannende dystopische verhaal in de nabije toekomst speelt zich af in realtime met "Story Mode+"!
- Bevredigend zwaardvechten ontmoet superkrachten met lichtsnelheid - Nieuwe ster Kirin is een vaardige met een mes, gericht op snel zwaardvechten en het gooien van betoverde talismannen om vijanden te verzwakken. Ze kan elke opening dichten en vijanden onmiddellijk vernietigen met haar krachtige "Arc Chain"-vaardigheid, de ultieme combinatie van mobiliteit met een bevredigende laatste slag
- Nieuwe nummers van "The Muse" Lumen verhitten de strijd - Zet een show op met je gameplay om "Kudos"-punten te verdienen en het virtuele popidool Lumen begint haar eigen optreden! Gunvolt's eigen "Muse" zal verschijnen en zingen voor Kirin en Gunvolt, hun vechtlust opwekken terwijl het podiumnummer wordt vervangen door een vocale popsong!
- De samenwerking van Kirin en Gunvolt creëert een nieuwe kracht - "Image Pulse" - Verzamel genoeg "Image Chips" om "Image Pulses" te creëren en vorm te geven aan Gunvolts herinneringen

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Inti Creates
Releasedatum
31-08-2022
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.