Trailer Pathfinder Wrath of the Righteous


Pathfinder Wrath of the Righteous Product Beschrijving

Dit is Pathfinder: Wrath of the Righteous voor de Xbox One, Xbox Series X | S en Playstation 4.

Ga op reis door een koninkrijk dat wordt overspoeld door demonen in een epische nieuwe RPG van de makers van de veelgeprezen Pathfinder: Kingmaker. Verken de aard van goed en kwaad, leer de ware prijs van macht en word een mythische held die in staat is daden te verrichten die de verwachtingen van stervelingen overtreffen.

Je pad leidt je naar de Worldwound, waar de opening van een kloof naar de Abyss een alles verterende terreur over het land heeft losgelaten. Meer dan een eeuw lang vochten naburige landen onbevreesd, in een poging de vijand af te weren - maar het mocht niet baten.

Nu heb je de kans om een einde te maken aan dit conflict, maar de weg naar verlossing is verre van duidelijk. Word jij een stralende engel, ondersteund door nobele paladijnen? Of een machtige necromancer met hordes onsterfelijke ondoden onder je hoede? Of iets heel anders? Leid je leger en daag machtige demonenheren uit. Je kruistocht zal een reeks gebeurtenissen in gang zetten die jou - en de wereld zelf - voor altijd zullen veranderen.

Gezichten van oorlog
Nieuwe kruisvaarders arriveren in Kenabres om de demonen te bevechten en Golarion te bevrijden van de plaag
van de wereld.

 

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Fantasie, Strategisch
Publisher
Deep Silver
Developer
Prime Matter
Releasedatum
01-09-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.