vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 31-12-2022
vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 31-12-2022
vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 31-12-2022
Trailer Wo Long Fallen Dynasty


Wo Long Fallen Dynasty Product Beschrijving

Betreed de donkere fantasiewereld van Wo Long Fallen Dynasty, team Ninja's (bekend van spellen zoals Ninja Gaiden) volgende geweldige masocore-ervaring.

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, actievolle verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de Later Han Dynasty, waarin demonen de Three Kingdoms aanvallen. Spelers vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten met behulp van zwaardvechten gebaseerd op de Chinese krijgskunsten en proberen te overwinnen door de ware kracht van binnenuit te gebruiken.

Wo Long: Fallen Dynasty is een gezamenlijke creatie van Team NINJA-producenten Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne) en bevat onder andere de volgende features:

Demonen in het Koninkrijk
Een duistere fantasie die zich afspeelt tijdens de chaotische Three Kingdoms-periode vertelt het levendige verhaal van de inspannende strijd van een militie-soldaat om te overleven tijdens de Later Han Dynasty die werd geteisterd door demonen. Het is een chaos in de Three Kingdoms als nooit tevoren!

Activeer je innerlijke kracht
Versla dodelijke vijanden om het moreel een boost te geven en de kracht van binnenuit te gebruiken! Overwin tegenslagen met unieke nieuwe strategieën, waaronder gevechtsstijlen op basis van de Five Phases.

Leef met het zwaard
Beroemd om de meedogenloze aanvallen die de strijd in een oogwenk kunnen veranderen, veranderen zwaardvechters van de Chinese vechtsporten sierlijk van tempo terwijl ze wisselen tussen offensieve en defensieve manoeuvres. Overweldig tegenstanders met al je kracht in een reeks intense en bloedige veldslagen terwijl je de precisie en vaardigheden leert die nodig zijn om een ​​echte meester van het zwaard te worden.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Koei Tecmo
Developer
Team Ninja
Releasedatum
31-12-2022
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.