Trailer Mail Mole


Mail Mole Product Beschrijving

Mail Mole is een charmante 3D-platformgame met Molty, de snelste bezorger, in zijn zoektocht om Carrotland te redden van een ramp! Verken magische werelden, maak nieuwe vrienden, race tegen Mecha-Moles, vind verzamelobjecten, los puzzels op en bezorg het einde van de wereld geweldig!

Door de ondergrond rennen, muren beklimmen en door de lucht zweven, er is geen plek waar onze held niet kan komen! Reizend met Cannon Lines, zal Molty de meest veeleisende en gevarieerde platformuitdagingen aangaan om de verste en oudste brievenbussen van Carrotland te bereiken: eindeloze kuilen, gigantische rotsblokken, steile hellingen, stuiterende platforms, scherpe spijkers... ruige wegen! Maar als de stroom uitvalt, kun je geen e-mail sturen!

Verken magische werelden, van de rustige stranden van Coconut Islands tot de ijskoude hoogten van Yeti Ridge, maak nieuwe vrienden, race tegen ongewone mech-rivalen, los puzzels op en vind alle heerlijke verzamelobjecten verspreid over Carrotland, als Molty (de postmol! ) gaat op avontuur om zijn belangrijkste levering tot nu toe af te leveren... voordat het te laat is!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Platform
Publisher
Selecta Play
Releasedatum
18-07-2022
Leeftijd
3+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.