Trailer Dragon Ball the Breakers


Dragon Ball the Breakers Product Beschrijving

Gevangen door een onverwacht tijdelijk fenomeen, komen zeven gewone burgers vast te zitten in een Temporal Seam; ze delen hun gevangenschap met een Raider, een dreigende vijand uit een andere tijdlijn met overweldigende kracht. Hun enige hoop om te overleven is om met de Super Time Machine uit de Temporal Seam te breken, maar de Raider zit ze op hun hielen en wordt van minuut tot minuut sterker. In een race tegen de klok botst de sluwheid van de Survivors met de kracht van de Raider.
Breek los of word gebroken...

Belangrijkste Kenmerken:

Ontsnap als een team... of alleen!
Werk samen met anderen terwijl er nog tijd is, maar de beslissing van de Raider of andere Overlevenden kan je dwingen om het alleen te doen. Wat wordt jouw speelstijl?

Gevangen in een Temporal Seam
Ontsnap aan een grote kaart die uit verschillende gebieden bestaat, maar wees voorzichtig! De Raider is altijd op zoek naar je en kan gebieden vernietigen om je leefruimte te verkleinen, waardoor je kans om te ontsnappen steeds kleiner wordt...

Geniet van drie eerste iconische Raiders... Cell, Buu en Frieza!
Uit de Dragon Ball-franchise - Als een Raider geniet je van overweldigende krachten om overlevenden op te jagen en uit te roeien. Beheers de kracht van elke Raider om te volgen, vang je slachtoffers om te evolueren en nog krachtiger te worden!

Aanpassen in je gelijkenis

Of je nu een Raider of een Survivor bent, kies je voortgangspad en ontgrendel extraatjes, skins, enz. om je eigen persoonlijke strategie te verfijnen om als Survivor te ontsnappen, of op jacht te gaan als een Raider...

Geniet van unieke power-ups en items
Voertuigen, wapens, grijphaken,... maak optimaal gebruik van elke gimmick om het op te nemen tegen de Raider en strijd voor je leven!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Vechtspel
Publisher
Bandai Namco
Releasedatum
14-10-2022
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.