Trailer The Hong Kong Massacre


The Hong Kong Massacre Product Beschrijving

The Hong Kong Massacre is geïnspireerd door klassieke actiefilms en plaatst je in het midden van een meedogenloos verhaal vol wraak, gevuld met brute, filmachtige schietpartijen en levendige locaties in de onderwereld.

Kruip in de huid van een voormalig rechercheur die wraak zoekt voor de moord op zijn partner en maak gebruik van een combinatie van pure vuurkracht, slow-motion en duik-/ontwijktechnieken om je een weg door de criminele onderwereld te banen.

Duik door ramen en zoek dekking. Elke kogel is dodelijk, dus hou je omgeving nauwlettend in de gaten en maak er op allerlei manieren gebruik van.

In het midden van een gevecht kun je de tijd vertragen en je volgende zet plannen. Het is van groot belang om kogels te vermijden en vijanden neer te halen om te overleven. Maar let wel, je slow-motiontechniek is beperkt. Plan snel, denk vooruit en haal de slechteriken ongedeerd neer.

Elk level heeft vele uitdagingen, waarbij je tijdens het verhaal nieuwe wapens ontgrendeld. Schietpartijen vinden overal plaats in deze sombere stad vol criminaliteit — van restaurants tot op de daken.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Softsource
Releasedatum
11-07-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.