Trailer Zombie Night Terror


Zombie Night Terror Product Beschrijving

Bereid je voor op de meest opwindende nacht van je leven! Er is iets vreemds gebeurd en overal veranderen mensen in bloeddorstige wandelende lijken. Maar raad eens wie het brein is achter dit hongerige ondode leger? JIJ! Dus verspreid deze pandemie om de mensheid van deze planeet weg te vagen. Omdat de enige manier om de zombie-apocalyps te overleven, is om de apocalyps te ZIJN!

Maar de hersenloze ondoden zijn behoorlijk dom ... zelfs dommer dan je zou verwachten gezien hun gebrek aan grijze materie. Want als ze aan hun eigen bedenkingen worden overgelaten, zullen ze gewoon eindeloos naar voren lopen en in permanent dodelijke valstrikken vallen die zijn geplaatst door niet-zo-hulpeloze mensen. Dus om je missie van werelduitroeiing te volbrengen, moet je ze helpen naar hun volgende lekkere maaltijd. Gelukkig kun je talloze speciale mutaties gebruiken om je troepen te laten evolueren en hun honger naar vlees te stillen. Maar let op! Mensen zullen je duistere wil niet faciliteren... ze zullen vechten om te overleven.

Verspreid terreur door 50 levels en schrijf meer zombies in voor je ondode leger. Onderweg moet je hersenkrakende puzzels oplossen en steeds sterkere vijanden bevechten die vastbesloten zijn in leven te blijven. Hoe dichter je bij de totale uitroeiing van de wereld komt, hoe harder de overlevenden zullen vechten om je voorgoed in de grond te stoppen.

Bloed, tranen, niet-seksueel gekreun, ongepast gelach en tonnen puzzels die je letterlijk uit je hoofd zullen blazen... Dit is Zombie Night Terror!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Tesura Games
Releasedatum
04-07-2022
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.