vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 06-10-2022
Trailer NieR:Automata - The End of YoRHa Edition


NieR:Automata - The End of YoRHa Edition Product Beschrijving

Dit is NieR:Automata The End of YoRHa Edition voor de Nintendo Switch. NieR:Automata The End of YoRHa Edition is een meermaals bekroonde post-apocalyptische action RPG die wereldwijd de harten van vele fans heeft veroverd.

NieR:Automata The End of YoRHa Edition komt inclusief:

  • "3C3C1D119440927"-DLC
    Spelers hebben toegang tot drie soorten colosseums, terwijl spelers drie soorten kostuums kunnen vrijspelen die zijn gebaseerd op personages uit de verwante titel NieR Replicant.

Let op:

  • Om van deze content te kunnen genieten, moet je een eind in het hoofdverhaal van de game zijn gevorderd. Tijdens sommige scènes in het scenario van het hoofdspel is deze content niet toegankelijk.

De verre toekomst...

Indringers van een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan met een nieuwe soort dreiging: wapens die bekendstaan als “machine lifeforms.” Geconfronteerd met deze onoverwinnelijke vijand vlucht de mensheid naar de maan. Als 2B, een lid van de nieuwe Android-militie YoRHa, moeten spelers zich in de woeste strijd storten om de planeet terug te veroveren. Beleef een meeslepend verhaal dat verder gaat dan entertainment en uiteenlopende emoties aanboort, terwijl je geniet van gevarieerde actie in een prachtige, desolate open wereld.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Role-Playing (RPG)
Publisher
Square Enix
Developer
Square Enix
Releasedatum
06-10-2022
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.