vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 27-10-2022
vanaf
2 prijzen
  • Releasedatum: 27-10-2022
Trailer Star Ocean The Divine Force


Star Ocean The Divine Force Product Beschrijving

Dit is Star Ocean: The Divine Force voor de PS4 en PS5. Wanneer twee helden elkaars wegen kruizen, ontwaakt het lot van het universum. Star Ocean: The Divine Force biedt een origineel verhaal met twee individuele verhaallijnen, vele speelbare personages, een uniek gevechtssysteem en alle vrijheid om het luchtruim te veroveren en planeten te verkennen. Deze verfrissende action-RPG biedt een mix van sci-fi en fantasy, even uitdagende als spannende gevechten, en high-speed bewegingsvrijheid in alle richtingen!

Ontwaak het lot van het universum

Maak kennis met Raymond die met zijn ruimteschip is neergestort op een onbekende planeet, waar hij meteen wordt aangevallen door wilde beesten. Gelukkig wordt hij gered door Laeticia, de kroonprinses van het koninkrijk Aucerius. Samen zullen deze twee helden het lot van het koninkrijk bepalen, waarbij ze keuzes moeten maken die gevolgen hebben voor vele sterrenstelsels.

Wanneer onze twee helden elkaars wegen kruizen, ontwaakt het lot van het universum. Vlieg waar je wiltIn Star Ocean: The Divine Force kunnen personages in alle richtingen bewegen en vliegen. Volop vrijheid om de 3D-omgevingen te verkennen: alles wat je ziet kun je bereiken!Ga waar je wilt en vlieg door de grootste omgeving ooit. Of je nu rondvliegt om bergen en daken van gebouwen te verkennen, of van rotswanden springt om naadloos over te gaan naar gevechten, je hebt alle vrijheid tijdens zowel je verkenningstochten als gevechten.De snelste en heftigste actie ooit in de serieTerwijl de game je de ruimte biedt om te spelen zoals je wilt, is de omvang van de gevechten ook geëvolueerd. Personages kunnen grote aantallen vijanden bedwingen met supersnelle aanvallen, speciale vaardigheden uitvoeren die ze aan de ogen van vijanden onttrekken, of aanvallen gebruiken die vijanden in één klap kunnen uitschakelen!

Productkenmerken van Star Ocean: The Divine Force

Star Ocean: The Divine Force laat je door de ruimte vliegen, en genieten van even uitdagende als spectaculaire gevechten.

  • 3D-avonturen en -gevechten (vliegen en volledig verkenbare omgevingen)
  • Razendsnelle, spontane gevechten
  • Een mix van sci-fi en fantasy in zowel setting als verhaallijn (ruimtetovenaars, buitenaardse wezens, ruimtereizen...)
  • Twee verstrengelde verhalen met twee hoofdrolspelers

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Role-Playing (RPG)
Publisher
Square Enix
Developer
Square Enix
Releasedatum
27-10-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.