Trailer Open Country


Open Country Product Beschrijving

Je bent nu in de wildernis! Met een volle rugzak en een geladen geweer ben je klaar om het stadsleven achter je te laten. Zorg dat je een kamp hebt opgeslagen en een vuurtje aan de gang hebt voordat het donker wordt... de wolven en beren hebben honger en jij ziet eruit als een lekker maaltje. De ranger heeft wat begeleiding nodig van een ervaren wilderniskenner en Gary van de Snowridge Lodge kan nog wel wat wild gebruiken om hem door de zware maanden te helpen. Kun jij de uitdaging van overleven in de wildernis aan?

- Jaag, vis, verken, overleef en doorsta de elementen in zware omstandigheden.

- Pak je uitrusting en je wapens: elk gebied op de kaart is op zijn eigen manier schitterend én gevaarlijk. Dus wees voorzichtig, want de dieren zijn niet zo blij met een gast en het is verstandig om je rugzak en terreinwagen altijd bij de hand te houden.

- Gary en de locals houden je graag bezig en bij het uitvoeren van al die taken word je misschien wel vrienden met een viervoeter.

- Ga levels omhoog: betere wapens, betere uitrusting en betere voertuigen. Ben jij de titel van Master Outdoorsman waard?

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
505 Games
Releasedatum
06-06-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.