Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 31-12-2023
Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 31-12-2023
Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 31-12-2023
Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 31-12-2023
Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 31-12-2023
Trailer Alien Dark Descent


Alien Dark Descent Product Beschrijving

Een nieuw en origineel buitenaards verhaal
Verken de gruwelen en wonderen van het Alien-universum als nooit tevoren en dompel jezelf onder in een gloednieuwe Alien-verhaallijn die een nieuwe dreiging en een cast van nieuwe mariniers introduceert in de iconische horrorfranchise. Ontdek het sinistere geheim van planeet Lethe, vecht tegen een aanval van iconische Xenomorph-wezens en maak een einde aan deze nieuwe dreiging.

Realtime, op squads gebaseerde tactische gevechten
Rekruteer, bereid je voor en pas je mariniersteam aan met een uitgebreid arsenaal aan wapens, bepantsering en speciale vaardigheden tijdens het verkennen, aangezien vijanden hun tactieken aanpassen aan je acties om je op te sporen. Als je klaar bent, begin je aan missies met een hoge inzet in verraderlijk gebied, terwijl je ondertussen middelen verzamelt om het gestrande Otago-ruimtevaartuig op te knappen en technische upgrades voor je bemanning te onderzoeken.

Spelers zullen als één eenheid een squadron leiden dankzij intuïtieve bediening, waardoor hun mariniers automatisch prioriteiten kunnen stellen en complexe acties in realtime kunnen uitvoeren, op basis van hun respectieve vaardigheden en de omgeving om hen heen. Navigeer strategisch door niveaus en zorg ervoor dat u de persistente en reactieve omgevingen in uw voordeel benut door controleposten af ​​te sluiten, snelkoppelingen te ontgrendelen of veilige zones te creëren.

Wees voorzichtig en houd de vitale functies van elke marinier in de gaten - voor iedereen die in een gevecht valt, is de dood permanent.

Anticipeer, denk snel en handel sneller om de dodelijke wezens uit de diepere bijenkorf te slim af te zijn. Kom je er levend uit?


Aliens: Dark Descent, de meeslepende actie-ervaring voor één speler die zich afspeelt in het Alien-universum, wordt uitgebracht op PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One en PC.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Shooter
Publisher
20th Century Fox
Developer
Focus Home Interactive
Releasedatum
31-12-2023
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.