vanaf
4 prijzen
  • Releasedatum: 24-03-2023
vanaf
4 prijzen
  • Releasedatum: 24-03-2023
vanaf
4 prijzen
  • Releasedatum: 24-03-2023
Trailer Resident Evil 4


Gerelateerd Nieuws

Resident Evil 4 Product Beschrijving

De originele Resident Evil zette de standaard neer voor de latere Resident Evil-serie, met de introductie van de Third-Person camera voor de langlopende serie die sinds haar debuut in 1996 meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht heeft. Het nieuwe perspectief liet spelers kennis maken met de actie en horrors die hoofdpersoon Leon S. Kennedy tegen komt in zijn dappere reddingsmissie.

In Resident Evil 4 volgen we Leon S. Kennedy 6 jaar na zijn helse ervaringen tijdens de biologische ramp in Raccoon City. Vanwege zijn ongeëvenaarde vastberadenheid werd hij gerekruteerd als agent direct onder de president van de Verenigde Staten. Met de ervaring van meerdere missies achter de rug, wordt Leon uitgezonden om de recent ontvoerde dochter van de president te redden. Leon traceert haar in een afgelegen Europees dorp, maar na het eerste contact ontdekt hij dat er iets grondig mis is met de lokale bevolking.

Dit herziene overlevingsverhaal keert terug, met een moderne visuele stijl die eer doet aan de originele release. Veel teamleden van het bekroonde en bestverkochte Resident Evil™ 2 uit 2019 keren ook terug voor een diepere duik in de essentie van Resident Evil 4. Fans en nieuwkomers kunnen genieten van zowel het nieuwe als het bekende; De RE Engine zorgt ervoor dat de creatieve richting van het origineel verhoogd is, om zo een verhaal te vertellen dat duisterder en nog verontrustender is.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Horror, Shooter
Publisher
Capcom
Developer
Capcom
Releasedatum
24-03-2023
Leeftijd
18+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.