vanaf
8 prijzen
  • Releasedatum: 02-12-2022
vanaf
6 prijzen
  • Releasedatum: 02-12-2022
vanaf
5 prijzen
  • Releasedatum: 02-12-2022
vanaf
4 prijzen
  • Releasedatum: 02-12-2022
Geen Prijzen Gevonden
  • Releasedatum: 02-12-2022
Trailer The Callisto Protocol


Gerelateerd Nieuws

The Callisto Protocol Product Beschrijving

The Callisto Protocol speelt zich af op Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2320. Spelers moeten de zwaarbeveiligde gevangenis Black Iron Prison zien te ontsnappen en de angstaanjagende geheimen van de United Jupiter Company zien te onthullen. Een mysterieuze uitbraak zorgt voor Chaos op Callisto, dus spelers moeten omgevingen doorzoeken en hun tactieken aanpassen met een unieke mix van schieten en handgevechten.

Josh Duhamel speelt de hoofdrol als Jacob Lee, piloot van een vrachtschip gevangen in Black Iron Prison, en Karen Fukuhara, ster van The Boys, die een mysterieuze medegevangene speelt. Meer details over de cast en het verhaal worden later dit jaar onthuld.

"Als gamedirector is er niets bevredigender dan spelers meenemen op een ijzingwekkende rit die ze nog bijblijft lang nadat ze de controller neergelegd hebben", zegt Glen Schofield, CEO van Striking Distance Studios. "Survival Horror games zijn al jarenlang mijn passie en ik kan niet wachten om met nieuwe generaties consoles het genre naar nieuwe huiveringwekkende hoogtes te tillen wanneer we The Callisto Protocol later dit jaar uitbrengen."

Striking Distance Studios bouwt The Callisto Protocol met gebruik van een uniek ontwerpproces dat het team 'Horror Engineering' noemt. Door een mengelmoes van de elementen brutaliteit, atmosfeer, spanning, menselijkheid en hopeloosheid creƫert de studio onvergetelijke enge momenten die spelers tijdens het overleven op Callisto en Black Iron Prison het angstzweet bezorgen.

"Het team van Striking Distance Studios zijn meesters in hun vak en we kunnen niet wachten om The Callisto Protocol later dit jaar met de wereld te delen", zegt C.H. Kim, CEO van KRAFTON. "Bij KRAFTON moedigen we teams aan om geweldige ervaringen te bouwen en waar kunst, ontwerp en technologie samenkomen. Sriking Distance Studio is ons meest vooraanstaande ontwikkelteam in de westerse wereld.

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Role-Playing (RPG)
Publisher
Koch Media
Releasedatum
02-12-2022
Leeftijd
16+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.