Trailer Super Meat Boy


Super Meat Boy Product Beschrijving

Super Meat Boy is een supermoeilijke platformer waarin je speelt als een levende kubus vlees die z'n vriendin (die toevallig uit verband bestaat) probeert te redden van een kwaadaardige foetus in een pot met een smoking aan.

Onze vlezige held zal van muren, over zee├źn van cirkelzagen, door instortende grotten en bakken vol oude injectienaalden springen. Hij zet zijn eigen gezondheid op het spel om z'n vriendin te redden. Super Meat Boy brengt de moeilijkheid van klassieke NES-titels als Mega Man 2, Ghost and Goblins en Super Mario Bros. 2 (de Japanse versie) en stroomlijnt ze tot essentieel, geen-nonsens, simpel, zenuw-reflexplatforming.

Omhooggaand in moeilijkheid van uitdagend tot zielvernietigend zal SMB Meat boy door bespookte ziekenhuizen, zoutfabrieken en zelfs de hel slepen. En alsof meer dan 300 singleplayerlevels niet genoeg zijn, gooit SMB ook nog eens epische baasgevechten, een leveleditor en tonnen aan ontgrendelbare geheimen, warpzones en verborgen karakters in de mix.

Belangrijkste Kenmerken :

- Verhaalmodus, met meer dan 300 levels verdeeld over meer dan 5 hoofdstukken
- Warpzones die je andere spellen in warpen
- Meer dan 16 ontgrendelbare en speelbare karakters uit populaire onafhankelijke titels, zoals Minecraft, Bit.Trip, VVVVVV en Machinarium
- Epische baasgevechten
- Volledige leveleditor en levelportaal (januari 2011)
- Een verhaal zo aangrijpend dat je je de rest van je leven in slaap huilt

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur
Publisher
Limited Run
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.