vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 14-10-2022
vanaf
1 prijs
  • Releasedatum: 14-10-2022
Trailer Kamiwaza - Way of the Thief


Kamiwaza - Way of the Thief Product Beschrijving

In de straten van Mikado overleven alleen de stoere mannen. Voor één man zou een mislukte overval zijn leven voor altijd veranderen.

Kamiwaza speelt zich af tijdens de Edo-periode van Japan en volgt amateurdief Ebizo, die ernaar streeft om van de rijken te stelen en aan de armen te geven. Tijdens zijn eerste stint zijn hij en zijn mentor, Ainosuke, er echter getuige van dat hun eigen mannen het leven nemen van onschuldige burgers. Gedesillusioneerd door het gruwelijke vertoon van geweld, adviseert Ainosuke Ebizo om te ontsnappen met de enige overlevende: een eenzaam meisje.

Een decennium later hield Ebizo vast aan zijn moraal en leidde hij een eerlijk en bevredigend leven met Suzuna, het jonge meisje dat hij in huis nam als zijn eigen dochter. Maar de illusie van veiligheid wordt verbrijzeld zodra Suzuna ziek wordt. Om het medicijn te kopen dat ze hard nodig heeft, wordt Ebizo geconfronteerd met een zware financiële last. Ebizo is in conflict en wordt gedwongen terug te keren naar de onderwereld van Mikado, maar zweert alleen te stelen in het belang van de minder bedeelden.

Zul je het pad van eer bewandelen, zelfs als een dief? De keuze is aan jou om te maken.

Family First: hoe ver zou je gaan voor degenen die je dierbaar zijn? Familiebanden worden op de proef gesteld in dit unieke, hartverwarmende verhaal.

Geschiedenis in de maak: je beslissingen als dief zullen je toekomst bepalen met meerdere vertakkende verhaallijnen.

Fancy Footwork: vermijd detectie van vijanden met sluipende actiegameplay en bouw je reputatie als dief op!

Specificaties

Algemeen

Type / Genre(s)
Actie, Advontuur, Life Simulation
Publisher
NIS America
Releasedatum
14-10-2022
Leeftijd
12+

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.