Aanbieding Monster Energy Supercross 5 PS5

€ 29,00
€ 49,99
+ € 2,88
Gameshop Twente
|
30d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Gameshop Twente voor een prijs van € 29.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 34,99 € 34,99 Bekijk


Trailer Monster Energy Supercross 5 Playstation 5
Beschrijving Monster Energy Supercross 5 Playstation 5

Het nieuwste deel in de geliefde en realistische Supercross-videogame-serie verschijnt op 17 maart 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De PlayStation-versie biedt een gratis update van PS4 naar PS5, de Xbox-versie ondersteunt Smart Delivery.

De officiële AMA Supercross Championship videogame is terug met Monster Energy Supercross 5 voor de PlayStation 4.

Daag de hele selectie uit van het officiële Monster Energy Supercross-kampioenschap 2021: 450, 250 East en West, en alle circuits. Meer dan 100 officiële rijders en circuits zijn mogelijk om mee los te kunnen gaan in Monster Energy Supercross 5. Ga voor een 360° Supercross-ervaring en spring op je motor in Monster Energy Supercross 5.

De vernieuwde Career Mode is realistischer en meeslepender dan ooit. In deze mode beginnen spelers als amateurs aan de 250SX Futures Class om vervolgens carrière te maken en tot de pro's door te dringen. Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5 introduceert ook het Rider Shape-systeem, een exclusieve feature voor de Career Mode die ervoor zorgt dat coureurs na vallen of verwondingen minder goed presteren. Door te trainen en bepaalde taken te voltooien help je je coureur snel weer te herstellen zodat deze altijd in topvorm kan presteren!

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5 biedt spelers een nieuwe gameplay-ervaring, waarbij 2-stroke bikes nu in elke game-mode beschikbaar zijn. Nieuwkomers zitten goed in de Future Academy die spelers alles leert wat ze nodig hebben om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. Deze toegankelijke tutorial helpt spelers de basis van Supercross te doorgronden en om de ladder van beginner tot pro te beklimmen. Daarnaast biedt de Future Academy vele in-game-opties die races voor iedereen toegankelijk maken, waaronder opties voor het herstellen van de flow, stuurhulp en vele andere technische aspecten, zodat elke speler een passende gameplay-ervaring kan instellen!

De Track Editor is terug zodat spelers weer hun eigen banen kunnen maken, dit keer met een nieuwe feature: Rhythm Section Editor. Spelers kunnen complete modules mix en matchen om complexe prefab-baansecties te ontwerpen, om die vervolgens met de community te delen. Zin om te racen tegen vrienden? Of om in je eentje te crossen door een verbluffende, open-wereld-omgeving? Het is beide mogelijk in Compound, met nieuwe tracks, diverse cross-uitdagingen en verzamelbare voorwerpen om extra uitrusting mee te ontgrendelen.

De Online Multiplayer ondersteunt voor het eerst cross-gen-matchmaking met spelers van over de hele wereld. Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5 bevat ook een split-screen-stand, zodat je direct tegen je vrienden op hetzelfde scherm kunt racen!

Na het waanzinnige succes van de vorige editie, wordt Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 wederom gebruikt voor e-sport-competities. Deelnemers aan het eSX Championship sponsored by Yamaha worden uitgedaagd alles op alles te zetten om een legendarische status te bereiken.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Het officiële 2020 Monster Energy Supercross season.
  • Meer dan 100 officiële rijders en circuits, waaronder de populaire Ken Roczen!
  • Een nieuwe Compound om te verkennen, geïnspireerd door de eilanden van Maine
  • Meer modules en een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface in de Track Editor.
  • Een totaal herwerkte carrièremodus, van "Futures" tot "Pro", met een diepgaande skill tree.
  • Eindeloze aanpassingsmogelijkheden.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.