VERLOPEN

Aanbieding SteelSeries Arctis Prime Game Headset (PC, PlayStation, Xbox & Nintendo Switch)

€ 50,00
€ 85,00
Gratis
Bol.com
|
15d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 89.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Beschrijving SteelSeries Arctis Prime Game Headset (PC, PlayStation, Xbox & Nintendo Switch)

Dit is de SteelSeries Arctis Prime Headset - PC, PlayStation, Xbox & Nintendo Switch
We hebben de Arctis Prime-gamingheadset in samenwerking met 's werelds beste e-sporters ontwikkeld en elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen voor maar één doel: winnen. De SteelSeries Arctis Prime is de verbeterde versie van de SteelSeries Artics 3.

Tweakers award
SteelSeries is door Tweakers in 20/21 verkozen tot beste merk voor je gamingkoptelefoon. Het brede aanbod van SteelSeries verschilt in prijs maar de kwaliteit is altijd hoog. Het uitstekende geluid, fijne fitting en gebruik van goede materialen zorgt ervoor dat SteelSeries deze prijs pakt dit jaar.

Hoogwaardige audiodrivers
De hoogwaardige drivers zijn voorzien van magneten met een hoge dichtheid, voor kristalheldere audioweergave tot 40.000 Hz – ruim twee keer het bereik van standaardheadsets – dus elk gamegeluid wordt in volle glorie weergegeven.

Lichtgewicht aluminiumlegering en staalconstructie
De headset is gemaakt voor extreme duurzaamheid met behoud van het lage gewicht. Daarom is elk onderdeel zorgvuldig ontworpen met de meest hoogwaardige, lichtgewichte metalen componenten voor ongekende bestendigheid tegen slijtage.

Geluidsisolerende oorkussens van leer
De premium oorschelpen van zacht leer bieden langdurig comfort en eersteklas geluidsisolatie, zodat je niet gestoord wordt door achtergrondgeluiden en je je volledig kunt concentreren op je game.

Discord-gecertificeerde ClearCast-microfoon
De Arctis ClearCast-microfoon gebruikt hetzelfde bi-directioneel ontwerp dat ook wordt gebruikt door de bemanning van een vliegdekschip en biedt daardoor een ongeëvenaarde ruisonderdrukking voor heldere en natuurgetrouwe communicatie wanneer het erop aan komt.

Afneembare 3,5-mm kabel
Compatibel met alle gamingplatformen, waaronder pc, Xbox, PlayStation en Switch, en een aan twee kanten afneembare kabel die je gemakkelijk kunt meenemen en schade voorkomt.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.