VERLOPEN

Aanbieding Sonic Frontiers Nintendo Switch

€ 29,99
€ 38,00
+ € 2,99
Media Markt
|
7d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 29.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer Sonic Frontiers Nintendo Switch
Beschrijving Sonic Frontiers Nintendo Switch

In dit nieuwste avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen. Geniet van een ongekende ervaring, met alle vrijheid om op topsnelheid door open-zone-gebieden te razen. Vecht met Sonic tegen krachtige vijanden en vind je weg over de Starfall-eilanden - landschappen vol dichte bossen, sprankelende watervallen, zinderende woestijnen en meer!

Ervaar Sonic zoals je nog nooit hebt gedaan!

Werelden botsen in het nieuwste supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog! Strijd tegen hordes krachtige vijanden terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent. Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van de hoge snelheid en vrijheid van deze platformgame met open zones, terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet. Stort je in het avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe mysterieuze vijanden een halt toe te roepen. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Ervaar gloednieuwe platformactie in open zones

Race over vijf enorme bovenwereldse eilanden, elk met eigen unieke actieplatform-uitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken.

Ongekende vrijheid op topsnelheid

Verken nieuwe paden wanneer jij dat wilt en ontdek nevenmissies, los puzzels op, beklim enorme bouwwerken, ga vissen en ontmoet onderweg vriendelijke gezichten…

Daag jezelf uit in cyberspace

Ontgrendel Cyber Space-levels met kenmerkende 3D-platformactie op de typische snelheid van Sonic en tal van uitdagingen om je vaardigheden op ongekende wijze te testen.

Cybergevechten

Gebruik het nieuwe gevechtssysteem en de vaardigheidsschema-upgrades. Combineer acties als ontwijken, combo's en de nieuwe Cyloop-vaardigheid om mysterieuze vijanden te verslaan.

Een nieuw avontuur boordevol mysterie en intriges

Word Sonic en ga op reis om de mysteriën te ontdekken van de overblijfselen van een oude beschaving die wordt geplaagd door hordes robots

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.