VERLOPEN

Aanbieding F1 Manager 22 PS5

€ 25,99
€ 33,00
Gratis
BCC.nl
|
15d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij BCC.nl voor een prijs van € 25.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Trailer F1 Manager 22 Playstation 5
Beschrijving F1 Manager 22 Playstation 5

F1 Manager 2022 biedt fans een ongeëvenaarde F1-ervaring, waarbij de wereld van F1 en de opwinding van het runnen van een team tot in de kleinste details zijn te beleven. Van de paddock tot het podium moeten spelers vele ingrijpende beslissingen nemen, zowel op als buiten de baan. Ondertussen moeten ze ook nog eens op de financiën letten en zowel het bestuur als de uiterst belangrijke teamsponsors tevreden stellen. Het teamhoofdkwartier is het kloppende hart van elke teambaas, zo ook in F1 Manager 2022. Vanuit hun ultramoderne hoofdkantoor kunnen aspirant-teamleiders elk aspect van hun team besturen. Van het investeren in het allerbeste personeel, zoals race-engineers en aerodynamica-experts, tot het ontwikkelen en beoordelen van nieuwe auto-onderdelen, moeten spelers alles in goede banen leiden om ervoor te zorgen dat ze de concurrentie voor blijven, zowel nu als tijdens de komende seizoenen.

Spelers kunnen kiezen uit het volledige aanbod van wereldklasse-coureurs uit de F1, F2 en F3 . Zo kunnen spelers putten uit de authentieke pool van huidige en toekomstige sterren en tussen de seizoenen door nieuwe coureurs in dienst nemen om hun droomteam samen te stellen. Elke coureur uit de 2022 F1-line-up is realistisch vertegenwoordigd en digitaal vastgelegd voor een nauwkeurige weergave van zowel hun uiterlijk als hun rijstijl op het circuit. De vaardigheden, het temperament en het atletisch vermogen van een coureur zijn essentieel voor elk raceteam. Deze eigenschappen worden weerspiegeld in beoordelingen van hun beste prestaties, waardoor spelers essentiële informatie krijgen die hen helpt hun coureurs tijdens een race effectief te managen. Net als in de echte racewereld, zullen coureurs na verloop van tijd met pensioen gaan, dus het is van cruciaal belang dat spelers vooruit denken, zodat ze steeds weer nieuwe talenten tot ontwikkeling brengen om hun motorsport-successen op langere termijn veilig te stellen.

Voorafgaand aan elk raceweekend moeten teamleiders banden en reserveonderdelen selecteren, naast optionele doelstellingen van sponsors om hun financiële positie te versterken. Tijdens oefensessies zullen coureurs hun bekendheid met de baan en de auto opbouwen en feedback rapporteren om de auto-configuratie te kunnen verbeteren. Daarna volgt de zeer belangrijke kwalificatiesessie, waarbij de speler beslist wanneer een wagen probeert uit te breken voor de best mogelijke startpositie.

Races worden getoond in indrukwekkende, tv-uitzending-achtige beelden, met diverse camerahoeken, zowel aan boord als langs het circuit, om de actie tot leven te wekken op alle tweeëntwintig 2022 Grand Prix-circuits. De beelden worden vergezeld door commentaar van David Croft, hoofd F1-commentator bij Sky Sports, en collega-commentator en voormalig Formule 1-coureur, Karun Chandhok, die beide hun iconische stemmen aan de game verlenen. Spelers kunnen van start tot finish elke beslissing op het circuit besturen, van pitstrategie tot coureurscommando's tijdens de race. Via de teamradio kunnen spelers authentieke commando's geven aan hun coureurs en realtime gegevens gebruiken om te reageren op dynamische race-evenementen zoals veranderend weer, safety cars en rode vlaggen. Deze commando's kunnen bepalen of een coureur achterop raakt of juist de eerste positie verovert!

Carrièremodus - Word de beste

Schrijf een nieuw hoofdstuk in een gloednieuw tijdperk voor de F1. Kies jouw favoriete F1-team en loods je medewerkers naar de titel tijdens de officiële races van 2022. Of je dat nu vanaf de laatste plaats doet of vanaf pole position: in F1 Manager bepaal jij alles. Het is aan jou om indruk te maken op de directie door je seizoens- en lange termijn doelen te halen en je team jarenlang aan de top te houden.

Het hoofdkwartier – Bouw je team op

Je constructeursteam is het kloppend hart van je raceactiviteiten. Tussen de races door bepaal jij vanuit het hoofdkwartier wat er gebeurt in het team. Volg de prestaties van je topcoureurs en -medewerkers nauwlettend, zorg ervoor dat je niet rood komt te staan en scout de beste medewerkers van de concurrerende teams om jezelf een voorsprong te geven tijdens de komende races.

Verdere kenmerken van F1 Manager 2022

  • Krijgt de beschikking over het opvallende, nieuwe autodesign van 2022
  • Wijs nieuwe onderdelen toe voor je auto's om je voor te bereiden op de volgende race.
  • Ontwikkel een uitgebalanceerd systeem om te winnen.
  • Jij hebt de touwtjes in handen, vanaf het moment dat de lichten uitgaan totdat het zwart-wit geblokt wappert.
  • Hak belangrijke knopen door, van de pitstopstrategie tot bandenkeuzes en communicatie met de coureurs.
  • Reageer tijdig op dynamische gebeurtenissen als veranderende weers- en circuitomstandigheden.
  • Ga volledig op in een uiterst realistische simulatie van een officiële F1-race, die wordt gepresenteerd als een echte tv-uitzending

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.