VERLOPEN

Aanbieding Saints Row (Notorious Edition) PS5

€ 40,00
€ 69,99
Gratis
Media Markt
|
8d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Media Markt voor een prijs van € 40,00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Saints Row (Notorious Edition) Playstation 5
Beschrijving Saints Row (Notorious Edition) Playstation 5

Dit is de Notorious Edition van Saints Row voor de PlayStation 4.

Welkom in Santo Ileso, een levendige fictieve stad in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. In een wereld vol misdaad, waar wetteloze facties vechten om de macht, begint een groep jonge vrienden aan hun eigen criminele onderneming, terwijl ze naar de top stijgen in hun poging om Self Made te worden.

Als de toekomstige baas, met Neenah, Kevin en Eli aan je zijde, vorm je The Saints - en neem je het op tegen Los Panteros, The Idols en Marshall terwijl je je rijk opbouwt in de straten van Santo Ileso en strijdt om de controle over de stad. Uiteindelijk is Saints Row het verhaal van een startend bedrijf, alleen is de business waar
The Saints zich in bevinden, misdaad. Ervaar de grootste en beste Saints Row-speeltuin ooit gemaakt; de unieke uitgestrekte wereld van Santo Ileso is het decor voor een wilde, meer dan levensgrote zandbak vol spannende nevenactiviteiten, criminele ondernemingen en blockbuster-missies, terwijl je schiet, rijdt en je een weg baant naar de top.

Druk jezelf uit en laat je innerlijke Saint los, met de meest geavanceerde verzameling van aanpassingstools die ooit in een open-wereldgame zijn gezien - maak je personage, je auto en je bende de jouwe. Duik in epische vuurgevechten en snelle achtervolgingen en wees getuige van uitzinnige ‘alleen-in-Saints-Row-momenten’ in een origineel verhaal dat de onvergetelijke klim naar de macht van The Saints in kaart brengt. Geniet van de vrijheid om de hele campagne met een vriend te spelen door naadloze co-op, waar je zowel de grenzen van je bende kunt verleggen als samen je eigen gameplay-momenten kunt creëren.

Notorious Edition
De Notorious Edition is een speciale verzameling exclusieve fysieke items; dit is de ultieme editie voor rabiate Saints Row-fans en -verzamelaars! Naast de volledige game en Expansion Pass, bevat de Notorious Edition een enorme stapel exclusieve items die een diepgaand inzicht bieden in de Saints-bende en de criminele wereld van Santo Ileso.

De Notorious Edition bevat al het volgende:

 • Exclusieve SteelBook® met game-disc
 • Expansion Pass
 • Dubbelzijdige poster (66cm(B) x 39,3cm(H))
 • Mini-artbook
 • 4 ansichtkaarten van Santo Ileso
 • 4 personnagekaarten
 • Bonus - The Idols Anarchy Pack
 • Bonus - Los Panteros American Muscle-bundel
 • Bonus - The Saints Criminal Customs


Het langverwachte Saints Row werd onthuld tijdens gamescoms Opening Night Live, waarbij een spectaculaire, officiële CGI-trailer aankondigde dat de game zal verschijnen voor de Xbox One en Xbox Series X|S, de alles-in-een-games-en-entertainment-systemen van Microsoft, de PlayStation 4- en de PlayStation 5-computerentertainmentsystemen en de Epic Games Store voor pc.

Het Saints Row-recept, bestaande uit actie, misdaad en humor, blijft een sterk en relevant concept; zowel bestaande fans als nieuwkomers zullen er van smullen, terwijl ontwikkelaar Deep Silver Volution weer kan werken aan de game waar ze zo van houden.

Saints Row neemt spelers mee naar Santo Ileso, een levendige, fictieve stad midden in het Zuidwesten van de Verenigde Staten. In een wereld waarin de misdaad welig tiert en wetteloze facties strijden om de macht, begint een groepje jonge vrienden hun eigen criminele onderneming om de top mee te bereiken.

Als toekomstige baas vorm je samen met Neenah, Kevin en Eli The Saints – waarmee je het opneemt tegen Los Panteros, The Idols en Marshall Defense Technologies, terwijl je je imperium opbouwt in de straten van Santo Ileso en strijdt om de heerschappij over de stad. Eigenlijk is Saints Row gewoon een verhaal over een start-up-bedrijf, alleen bevinden de zaken waarop de Saints zich richten zich aan de verkeerde kant van de wet.

Leef je uit in de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit. Santo Ileso vormt het decor van een ruige, spectaculaire speelplaats vol louche klusjes, criminele avonturen en blockbuster-missies. Baan je schietend, racend en wingsuit-zwevend een weg naar de top.

Geef je innerlijke Saint alle ruimte en wordt creatief met het meest geavanceerde aanbod aan aanpassingstools ooit in een open-wereld-game – maak je eigen personage, wagen en crew, allemaal geheel naar eigen smaak.

Duik in epische vuurgevechten en razendsnelle achtervolgingen, en geniet van de krankzinnige momenten die je alleen in Saints Row kunt beleven, gedreven door een origineel verhaal over de opmerkelijke opkomst van de Saints. Geniet van de vrijheid om de hele campaign met een vriend te spelen via naadloze co-op-play waarin jullie beide jullie bende tot het uiterste kunnen voeren en samen jullie eigen geweldige gameplay-momenten kunnen creëren.


Belangrijkste Kenmerken :

 • Beleef de geboorte van The Saints – Speel je een weg door een origineel actie-blockbuster-verhaal vol misdaad, krankzinnige gebeurtenissen en hilarische verrassingen.
 • Ontdek het maffe wilde Westen – Duik in Santo Ileso, de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit, met negen unieke districten die worden omringd door de uitgestrekte, betoverend mooie Southwest Desert.
 • Bouw je criminele imperium op – Verover de stad blok voor blok, voer oorlog met vijandelijke facties en verstevig je grip op de straten met briljante criminele operaties.
 • Vuur met guns. HEEL VEEL guns – Trek je revolver, of een raketwerper, of bewerk nabije tegenstanders met zware slagwapens, inclusief brute takedowns. Geniet van een breed arsenaal bekende en exotische wapens, allemaal aanpasbaar en dodelijk leuk.
 • Verover de straten – en de hemel – Knal door stad of woestijn met allerlei wagens, motoren, vliegtuigen, helikopters, VTOLs, hoverbikes, hoverboards of go-karts – of zoek het hogerop met je wingsuit.
 • Ongekende aanpassingsopties – Creëer de Baas van je dromen, met de meest uitgebreide personage-customization-opties ooit in de serie. Gebruik vervolgens de waanzinnige aanpassingsopties voor wapens en voertuigen om je look compleet te maken.
 • Naadloze co-op – Beleef alles wat de game te bieden heeft met een vriend, wanneer je maar wilt via de naadloze drop-in/drop-out co-op. Werk samen, of neem je teamgenoot juist in de maling om hem of haar te bewijzen wie de ECHTE baas is.

 

Reacties / Vragen

 1. Er zijn geen reacties geplaatst.
 2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.