Aanbieding Asus VG27AQL1A - QHD IPS Gaming Monitor - 144hz

€ 399,00
€ 489,99
Gratis
CoolBlue
|
14d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij CoolBlue voor een prijs van € 399.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Asus VG27AQL1A - QHD IPS Gaming Monitor - 144hz
Ontdek de opvolger van de populaire Asus VG27AQ, de Asus VG27AQL1A! Je game ervaring wordt nog intenser dankzij HDR400. Super helder, waardoor je in alle omstandigheden goed zicht hebt en niet afgeleid wordt. De refreshrate is standaard al vrij rap met 144hz, maar is overclockbaar tot 170hz. Combineer dat met een 1ms reactietijd en G-Sync compatible support, en je hebt een razendsnelle game monitor in huis voor de allersnelste shooters. Bovendien profiteer je dankzij het IPS-paneel van betere kleurweergave ten opzichte van TN-panelen. Sterker nog, dit IPS paneel van de VG27AQL1A heeft een zeer hoge DCI-P3 dekking (95%). Ten opzichte van de meeste andere QHD IPS monitoren betekent dit een nog realistischer en helder beeld.

Snel & flexibel voor elke situatie

De inputlag van de VG27AQL1A is erg laag (op zowel de native/variabele resoluties en refreshrates). Daarnaast is de contrastverhouding van 1000:1 beter dan het gemiddelde in dit segment en is de maximale verversingssnelheid net wat hoger (tot 165hz). Daarnaast heeft de VG27AQL1A , net als de gehele TUF-familie, ELMB-sync ondersteuning (ook wel bekend als 'BFI', Black Frame instertion). Het effect hiervan verschilt per game, maar doorgaans resulteert het in nog vloeiender gameplay tegen een iets lagere helderheid.

Meer dan een gaming monitor

De VG27AQL1A van Asus is dankzij het uitstekende paneel ook prima voor het maken van presentaties, foto- en videobewerking, office gebruik, mailen en surfen. Het IPS-paneel zorgt namelijk voor uitstekende kijkhoeken en kleurweergave. Dankzij het flicker-free paneel, het blauwlicht filter en de uitgebreide verstelopties, is de VG27AQL1A een fijne monitor om voor langere periode achter te werken (of te gamen). Ook in de nachtuurtjes!

Aansluitingen:
  • HDMI (2x)
  • DisplayPort (1x)
  • Koptelefoonaansluiting (1x)

Standaard meegeleverd:
  • Stroomkabel
  • HDMI-kabel

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.