VERLOPEN

Aanbieding Steelrising PS5

€ 28,99
€ 44,99
Gratis
Bol.com
|
23d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 59.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Steelrising Playstation 5
Beschrijving Steelrising Playstation 5
Voor fans van Action RPG’s was er goed nieuws met de aankondiging van Steelrising, het nieuwe project van ontwikkelstudio Spiders. Jehanne Rousseau en haar team plaatsen je in het hart van een alternatief Parijs tijdens de Franse revolutie, waar het robotleger van koning Lodewijk XVI het Franse volk terroriseert en onderdrukt. Aegis, de hoofdpersoon, bindt de strijd aan met dit schrikbewind om de loop van de geschiedenis te veranderen.

Jehanne Rousseau, oprichter en creative director van de ontwikkelstudio Spiders, introduceerde een eerste blik op de gevechten van Steelrising. In deze action-adventure game die speelt in een alternatief 18e-eeuws Parijs, zijn de gevechten even bepalend als
uitdagend, en kan elke inschattingsfout fataal zijn.

In de chaos van de revolutie ben jij Aegis, een buitengewone automaton en lijfwacht van Marie-Antoinette. Op bevel van de koningin moet Aegis zich een weg banen door een alternatief Parijs, waarin het wemelt van de vijandelijke machines. Bij elk gevecht met deze mechanische vijanden worden de vaardigheden van de speler tot het uiterste beproeft.

Spelers die de geschiedenis willen veranderen, moeten daarvoor een hoge prijs betalen.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.