VERLOPEN

Aanbieding Marsupilami Hoobadventure (Tropical Edition) PS4

€ 20,99
€ 39,99
Gratis
Bol.com
|
20d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 20.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN


Beschrijving Marsupilami Hoobadventure (Tropical Edition) Playstation 4
Houba houba, begin aan een spannend nieuw avontuur!

Ontdek met Marsupilami: Hoobadventure, een gloednieuw avontuur dat jonge spelers en volwassenen uitnodigt om de controle over de drie Marsupilamis uit het Palombian-woud over te nemen.

Punch, Twister en Hope zijn drie Marsupilamis die een vredig leven leiden in Palombia. Hun leven staat op het punt een drastische wending te nemen wanneer ze per ongeluk een sarcofaag openen terwijl ze met puin op een strand spelen, waardoor een mysterieuze geest vrijkomt die alle dieren vervloekt! Gelukkig zijn onze drie Marsupilamis immuun voor de vloek en besluiten ze op avontuur te gaan en de geest te vinden en de vloek ongedaan te maken.

Geïnspireerd door het stripboek Marsupilami van Franquin, neemt deze 2.5D-platformgame je mee op een kleurrijke reis door de Palombiaanse jungle, een kuststad en zelfs een verlaten tempel. Spring, stomp, sprint en zwaai met je staart zoals alleen Marsupilamis dat doen!

Hoewel ze zich voornamelijk richten op een jonger publiek, zouden de meest toegewijde gamers graag leren dat een Time Attack-modus hen uitdaagt om elk level zo snel mogelijk te voltooien. En voor de completist wordt een prachtige kunstgalerij ontgrendeld na het verzamelen van verborgen veren en het bezoeken van geheime dojo's.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.