VERLOPEN

Aanbieding Treasures of the Aegean Nintendo Switch

€ 28,00
€ 38,00
Gratis
Nedgame
|
21d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 28.00.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 44,08 € 44,08 Bekijk


Trailer Treasures of the Aegean Nintendo Switch
Beschrijving Treasures of the Aegean Nintendo Switch

Wat gebeurde er met de Minoïsche beschaving? Sluit je aan bij parkour-meester Marie Taylor en schattenjager James Andrew in een historische actiethriller, terwijl ze de geheimen onthullen van een vergeten koninkrijk dat op tragische wijze vastzit in een eindeloze tijdlus. Verken een prachtig handgetekende niet-lineaire open wereld, vind waardevolle relikwieën, breng een verloren eiland in kaart en verzamel nieuwe aanwijzingen in elke lus om een ??oude profetie te voltooien. Los de raadsels en mysteries op die de oude goden boos maakten, tijdens je zoektocht om te voorkomen dat de geschiedenis zich voor altijd herhaalt.
Geheimen van de Minoïsche ramp

In 1639 v.Chr. verwoestte een krachtige explosie de Minoïsche beschaving en zonk de geboorteplaats van hun rijk: het vulkanische eiland Thera. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, want het eiland is weer opgedoken en er staat een nieuwe ramp te gebeuren. Waarom waren de Minoïsche tijd zo ver gevorderd? Heeft koning Minos hun ondergang voorzien? Kan een nieuwe uitbarsting van Thera worden gestopt? Er is maar één manier om erachter te komen!
Een verzonken eiland gevangen in de tijd

Het eiland Thera, al duizenden jaren verborgen in de diepte, staat vol met historische schatten om te verzamelen en mysteries om te ontcijferen. Ontdek een verloren Minoïsche citadel, baan je een weg door een Ottomaanse gezonken vloot en ontgrendel de deuren van een ondergronds paleis, terwijl je de details onthult over de mensen die daar woonden en hun tragische lot. Benut een glitch op tijd om informatie op een permanente kaart te beveiligen en belangrijke puzzels op te lossen, voordat de wereld ontploft en de lus opnieuw begint!
Timing, precisie en puzzels oplossen

Zet je schrap voor een avontuur boordevol actie, terwijl je je een weg baant door een ruig terrein vol uitdagingen: surf over steile hellingen, beklim hoge muren, spring over obstakels, slinger op wijnstokken en spring over diepe kuilen om een ??met de hand getekende open wereld te verkennen. Elke hoek van het eiland verbergt een artefact, een aanwijzing of een puzzelstukje dat moet worden opgelost om de wereld te redden van een ramp.
Je bent niet de enige op het eiland...

Marie Taylor is de held van het verhaal, een briljante schatzoeker die samen met haar medewerker, historicus James Andrew, op zoek gaat naar oude relikwieën. Maar deze keer zullen ze ontdekken dat ze niet de enigen zijn die op de hoogte zijn van de Minoïsche primeur, aangezien er al lang rivalen op het toneel verschijnen om geesten uit het verleden terug te brengen en de zaken nog ingewikkelder te maken.

Belangrijskte Kenmerken

  • Tijdlus avontuur
  • Sfeervolle soundtrack
  • Honderden schatten om te ontdekken
  • Europese stripboekkunststijl
  • Puzzel oplossen
  • Parkour-gameplay
  • Historisch thrillerverhaal

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.