VERLOPEN

Aanbieding NERF Legends PS4

€ 29,20
€ 48,99
Gratis
Bol.com
|
24d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 49.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 49,99 € 49,99 Bekijk


Trailer NERF Legends Playstation 4
Beschrijving NERF Legends Playstation 4
NERF Legends duwt je in een futuristische, sci-fi wereld waar je oog in oog komt te staan met legioenen robotvijanden en ultieme baasmeesters. Gewapend met een breed scala aan NERF-blasters, gebaseerd op hun iconische, echte tegenhangers, versla je formidabele vijanden in meeslepende omgevingen. Zijn jouw NERF-vaardigheden de uitdaging aan om de ultieme NERF-legende te worden?

Word een echte NERF legend en ga de strijd aan met anderen met maar liefst 15 authentieke NERF-blasters, inclusief de nieuwste modellen! NERF Legends werpt je in een futuristische sci-fi-wereld waar je oog in oog komt te staan met legers aan robotvijanden en ultieme eindbazen. Gewapend met een breed scala aan NERF-blasters, gebaseerd op de blasters die je kent uit de echte wereld, ga je het gevecht aan met geduchte vijanden en wordt je uitgedaagd om jezelf te overtreffen. Zijn jouw NERF-vaardigheden goed genoeg om de ultieme NERF-legende te worden?

Belangrijkste Kenmerken :

  • Gebruik 15 authentieke NERF-blasters uit de Mega-, Ultra- en Elite-lijn! Plus upgradebare voordelen en skins om je blaster mee aan te passen!
  • Ontdek het verhaal met verschillende soorten vijandelijke AI-robots en 5 eindbaasgevechten in een reeks intense uitdagingen
  • Verzamel dartpower-ups zoals magnetisch duwen, magnetisch trekken, zoekpijlen en vertragen om het tij van gevechten te keren!
  • Speel 4 vs. 4, teamspel of Free For All met 8 spelers in de online multiplayermodus

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.