Aanbieding Assassin's Creed Valhalla - Ragnarok Edition PS5

€ 39,99
€ 59,99
Gratis
Nedgame
|
2d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Nedgame voor een prijs van € 39.99.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

Pas op niet leverbaar bij bol.com

Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 59,99 € 59,99 Bekijk

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
€ 49,99 € 49,99 Bekijk


Trailer Assassin's Creed Valhalla - Ragnarok Edition Playstation 5
Beschrijving Assassin's Creed Valhalla - Ragnarok Edition Playstation 5

Assassin's Creed® Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse Middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen.

Naast de hoofdgame bevat deze Ragnarök Edition ook Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök, de meest ambitieuze uitbreiding in de geschiedenis van Assassin's Creed. Omarm Eivors lot als Odin en reis naar een adembenemend rijk uit de Noordse mythologie.

Belangrijkste Kenmerken

  • SCHRIJF JE VIKING-SAGE - Dankzij geavanceerde RPG-mechanismen kun je zelf de ontwikkeling van je personage bepalen en zo de wereld om je heen beïnvloeden.
  • INSTINCTIEF GEVECHTSSYSTEEM - Hanteer met beide handen krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden om de meedogenloze vechtstijl van de Vikingen te doen herleven.
  • EEN MIDDELEEUWSE OPEN WERELD - Zeil van de gure, mysterieuze kust van Noorwegen naar de prachtige maar dreigende Engelse koninkrijken en daar voorbij.
  • VOER EPISCHE ROOFTOCHTEN AAN - Leid enorme aanvallen tegen Saksische troepen en forten door heel Engeland en verover schatten en voorraden voor je volk.
  • GEBRUIK DE KRACHTEN VAN EEN GOD - Absorbeer nieuwe vaardigheden van degenen die je hebt verslagen, verander in een raaf en voer spectaculaire sluipmoorden uit, verander je huid in magma om jezelf te beschermen en meer.
  • REIS DOOR DE NOORSE MYTHOLOGIE - Eivor moet het lot omarmen als Odin en het mythische dwergenrijk Svartalfheim betreden, een prachtige maar vijandige wereld.

Assassin's Creed® Valhalla: Ragnarök Edition bevat:

  • De game Assassin's Creed Valhalla
  • Een downloadcode voor de uitbreiding Dawn of Ragnarök

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.