VERLOPEN

Aanbieding Zorro the Chronicles PS5

€ 19,99
€ 39,99
+ € 2,99
Mediamarkt
|
3d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Goeie drop down in prijs!!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Trailer Zorro the Chronicles Playstation 5
Beschrijving Zorro the Chronicles Playstation 5
Het avontuur wacht!
Zorro The Chronicles is een spannende en humoristische actiegame met gevechts- en verkenningsscenario's die zijn geĆÆnspireerd door de televisieserie.
Het epische avontuur dompelt je onder in de wereld van de succesvolle animatieserie Zorro The Chronicles. Bescherm kwetsbare en onschuldige mensen tegen de gemene generaal en zijn leger. Herstel de gerechtigheid in het negentiende-eeuwse Spaans-Californiƫ.

Speel als een echte held en strijd voor gerechtigheid.
Je kunt als Zorro spelen, of als zijn zus Ines. Verbeter je heldenvaardigheden door nieuwe moves te ontgrendelen.

Word een meesterzwaardvechter!
Breng je tegenstanders uit hun evenwicht met je zwaardkunsten, ontwapen hen met je zweep of zwaard en voer spectaculaire moves uit! Gebruik je acrobatische talenten en reflexen om hun aanvallen te ontwijken. Laat dan je teken op hen achter door een Z te tekenen met de punt van je zwaard!

Maak de juiste keuze!
Verken 18 levels en stem je tactiek af op de situatie en de vijanden. Verras je tegenstanders met slimme listen, besluip ze en verken de omgeving of daag ze uit voor een spetterend zwaardgevecht.

Kleurrijke personages
Ontmoet een scala aan bekende personages uit de animatieserie Zorro The Chronicles. Sommigen zijn geduchte tegenstanders die je dwars zitten, terwijl anderen je helpen in je strijd voor gerechtigheid."

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.