VERLOPEN

Aanbieding Thrustmaster T-16000M FCS Joystick Zwart / Oranje PC

€ 49,90
€ 64,90
+ € 5,95
Alternate
|
8d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Alternate voor een prijs van € 49.90.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Geen gebruikte / used prijzen bekend


Beschrijving Thrustmaster T-16000M FCS Joystick Zwart / Oranje PC
Thrustmaster T.16000M FCS.
Thrustmaster is met haar 25 jaar aan ervaring en expertise in flightsim controllers de juiste partij om met een antwoord te komen op de groeiende vraag naar een midrange joystick die onder liefhebbers van flightsims en in het bijzonder spacesims leeft.
De T.16000M FCS is ontwikkeld voor geavanceerde piloten die als alternatief voor muis en toetsenbord op zoek zijn naar een uitgebreide en realistische manier om hun toestel te bedienen.
De T.16000M FCS (Flight Control System) flightstick is via USB compatibel met de PC in Windows 10, 8, 7 en Vista (32-bits en 64-bits).

De T.16000M FCS beschikt over 4 onafhankelijke assen waaronder draairoer (bediend door de stick te draaien), 16 actieknoppen met tastbare, braille-achtige, herkenning, een 8-wegs point of view (PoV) hat-switch en een ergonomische trigger. Dankzij de opvallende oranje accenten en de achtergrondverlichting, worden gamers naar een compleet nieuw niveau getild.

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™
Voor het met de grootste precisie kunnen manoeuvreren, maakt de T.16000M FCS flightstick gebruik van H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (USA patent US08471815) met een nauwkeurigheid van 16 bits (d.w.z. 16.000 x 16.000 mogelijke waarden). Dit is dezelfde extreme precisie die geleverd wordt door de HOTAS Warthog joystick, een topproduct van Thrustmaster, en het stelt gamers in staat hun vijanden te benaderen met chirurgische precisie.
De spiraalveer (diameter van 2,8 mm) in de stick zorgt voor krachtige, lineaire en gelijkmatige spanning.

Joystick voor zowel links- als rechtshandigen!
Door het unieke ontwerp van de joystick kan eenvoudig worden geschakeld tussen gebruik voor linkshandigen en voor rechtshandigen. De draaigreep bedient standaard het roer, maar de greep kan ook worden vastgezet.
Een vliegtuig besturen met in elke hand een joystick is nu mogelijk in alle games die twee joysticks ondersteunen.

Geavanceerde flightsim ecosysteem van Thrustmaster
Deze producten zijn onderdeel van een reeks flightsim-apparaten die in combinatie gebruikt kunnen worden. Het is een volledig ecosysteem met de FCS-flightstick, de TWCS-throttle, de TFRP-roerpedalen en de MFD* (Multi-Functional Display) cockpitpanelen. Deze elementen zijn ook compatibel met de T.A.R.G.E.T geavanceerde programmeersoftware**.
* Wordt apart verkocht.
** Beschikbaar als gratis download op de website http://ts.thrustmaster.com.

T.A.R.G.E.T geavanceerde programmeersoftware** op de PC: programmeer tot 256 knoppen in het flightsim ecosysteem
Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor software voor het combineren met elk ander Thrustmaster-apparaat (waardoor de combinatie wordt herkend als een enkel USB-apparaat) en voor het maken of laden van een specifiek mappingprofiel voor elke game
Maak uw eigen profielen op maat voor een nog grotere functionaliteit van de meeste Thrustmaster-flightcontrollers en deel deze profielen op de Thrustmaster-gebruikerscommunity.
** Beschikbaar als gratis download op de website http://ts.thrustmaster.com.

Ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort en grootse precisie
Dankzij het ontwerp en de ergonomie biedt de T.16000M FSC meerdere herkenbare features waardoor spelers sneller effectiever en nauwkeuriger hun toestel kunnen besturen. Deze verbeterde toegang tot de toestelbesturing blijkt zelfs nog belangrijker wanneer spelers volledig zijn ondergedompeld in de buitengewone sensaties die door een VR-compatibele game wordt geleverd.

Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.