VERLOPEN

Aanbieding JBL Quantum 300 Zwart Gaming Headphones - Over Ear

€ 33,94
€ 88,95
Gratis
Bol.com
|
6d
|
0
Mis nooit een deal. Download de GameIN-App.


Aanbieding / Deal gevonden bij Bol.com voor een prijs van € 33,94.

Vergelijk prijzen hieronder in het lijst!

 

GEBRUIKT / 2E HANDSE PRIJZEN
Shop Reviews Levertijd Basis Totaal
Waarborg Bol.com € 65,90 € 65,90 Bekijk


Beschrijving JBL Quantum 300 Zwart Gaming Headphones - Over Ear

Maak van je game een waar spektakel met deze gamekoptelefoon van JBL. Met de JBL Quantum 300 waan je je in het midden van de actie door het meeslepende en realistische geluid. De koptelefoon beschikt over het Quantumsound Signature, hierdoor ben je verzekerd van prachtige geluidskwaliteit. Hierdoor mis je geen enkel detail en voel je de luidste explosies!

Beleef het spel volledig door JBL QuantumSURROUND

Beleef het spel optimaal door het gepersonaliseerde surround sound van de JBL Quantum 300. Met het surround sound anticipeer je makkelijk en loop je altijd een stap voor op je tegenstanders.

Quantumsound

De koptelefoon heeft het Quantumsound Signature. Dit kenmerk garandeert een fantastische geluidservaring! Hierdoor is jouw game-ervaring optimaal!

Afneembare microfoon

Multiplayer games kunnen optimaal ervaart worden door de afneembare microfoon. Door de stemgerichte microfoon ben jij overduidelijk te horen voor je medespelers.

Superlicht en comfortabel

Door het lichte ontwerp van de JBL Quantum 300 voel je de koptelefoon bijna niet zitten. Bovendien beschikt de koptelefoon over memory foam oorkussens (traagschuim). Hierdoor is de koptelefoon optimaal geschikt voor lange gamesessies.

Geschikt voor vele platforms

De JBL Quantum 300 is geschikt voor vele platforms. De koptelefoon is gemaakt voor het gamen op PC maar is ook volledig compatibel met Xbox, Playstation, Nintendo Switch, Mobiel, Mac en Virtual Reality gaming.Reacties / Vragen

  1. Er zijn geen reacties geplaatst.
  2. Je moet ingelogd zijn om een reacties te plaatsen.